0

اخبار و حواشی المپیک13مرداد

 
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 5409
محل سکونت : بوشهر

پرچم کشورم را ديدم انرژي گرفتم
جمعه 13 مرداد 1391  1:45 PM

نايب‌قهرمان بريتانيا:

پرچم کشورم را ديدم انرژي گرفتم


يکي از ورزشکاران روئينگ تيم بريتانيا پس از عنوان نايب‌قهرماني گفت: پس از ديدن پرچم کشورم در دستان پدرم انرژي بيشتري گرفتم.


درست است که کشورهاي ولز، اسکاتلند و ايرلند تحت نام بريتانيا در مسابقات شرکت مي‌کنند اما کريس بارت‌لي به عنوان اولين قهرمان ولزي است که در المپيک صاحب مدال شده است.

به نقل از فارس عضو تيم ملي روئينگ 4 نفره بريتانيا از کسب اين عنوان اظهار خوشحالي کرد و گفت: هنگامي که در اواخر مسير درياچه پدرم را ديدم که پرچم ولز در دستانش بود انرژي و انگيزه بيشتري گرفتم.

وي ادامه داد: ديدن پرچم کشورم روي من تاثير مثبت گذاشت. خوشحالم که اين مدال را براي کشورم به ارمغان آوردم. تحت عنوان بريتانيا در مسابقات شرکت مي‌کنيم اما خوشحالي من به عنوان نماينده ولز در اين مسابقات است.

تيم بريتانيا روز گذشته در روئينگ سبک‌وزن 4 نفره موفق به کسب مدال نقره شد. پاروزنان آفريقاي جنوبي در اين ماده به مدال طلا رسيدند.

 

 

 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها