فينال
جمعه 13 مرداد 1391 1:42 PM
|
طالبيان: هدفم رسيدن به فينال کاياک 1000 متر است'احمد رضا طالبيان' نماينده کشورمان در مسابقات 1000 متر کاياک يک نفره المپيک لندن گفت: هدف اصلي ام در بازيهاي المپيک، رسيدن به فينال مسابقات است. |
![]() |
|
|
||
|
وي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: هم اکنون در اوج آمادگي قرار دارم و اميدوارم بتوانم در ميان هشت فيناليست المپيک قرار بگيرم و اگر اين اتفاق بيفتد بهترين نتيجه براي من خواهد بود.
وي اظهارداشت: تمرينات و اردوهاي تدارکاتي خوب و فشرده اي را پشت سرگذاشته ام و اين اردوها بويژه در ماههاي اخير بسيار خوب و موثر بوده است. طالبيان گفت: طبيعتا مسئولان فدراسيون قايقراني هم با توجه به حمايت هايي که از من و آرزو حکيمي نماينده کشورمان در کاياک يک نفره خانم ها کرده اند، انتظار نتيجه اي خوب را دارند و ما هم همه تلاش مان را براي تحقق اين خواسته انجام خواهيم داد. وي افزود: براي کسب آمادگي بيشتر چند ماه پيش در مسابقات کاپ جهاني هم شرکت کردم که با توجه به حضور اکثر سهميه داران المپيک لندن در آن مسابقات، فرصت مناسبي براي محک زدن توانايي هاي خودم به دست آوردم. وي اظهارداشت: همه شرکت کنندگان در بازيهاي المپيک از کاياک سواران درجه اول جهان هستند ولي من هم در اين مسابقات دست بسته نخواهم بود و با توجه به شناختي که از حريفان پيدا کرده ام، بسيار اميدوارم که به فينال 1000 متر راه پيدا کنم. طالبيان روز دوشنبه شانزدهم مردادماه نخستين مسابقه خود را در درياچه ''اتون دورني'' برگزار خواهد کرد. |