0

اخبار و حواشی المپیک12مرداد

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

نيکفر: اميدوارم در جمع 12 نفر برتر باشم
پنج شنبه 12 مرداد 1391  6:33 PM

نيکفر: اميدوارم در جمع 12 نفر برتر باشم

ملي‌پوش پرتاب وزنه ايران گفت: تلاش مي‌کنم تا با ثبت بهترين رکوردم در رقابت‌هاي المپيک لندن جزو 12 نفر برتر شوم.

امين نيکفر اظهار داشت: 6 هفته تمرينات خوبي را تحت نظر مربي‌ام در دانشگاه ميشيگان انجام دادم و از لحاظ روحي و رواني بسيار آماده هستم.

وي ادامه داد: فکر نمي‌کنم بتوانم در اين مسابقات مدال بگيرم. 20 متر و 5 سانتي‌متر بهترين رکورد من بوده است. فکر مي‌کنم بتوانم جزو 12 نفر برتر دنيا باشم، اما انتظار بيش از اين اشتباه خواهد بود.

پرتابگر وزنه ايران خاطرنشان کرد: فکر مي‌کنم از شانس خوبي براي کسب يک نتيجه خوب در اين مسابقات برخوردار باشم. رکوردهاي خوبي در تمرينات داشتم و مطمئنا نتيجه‌اي بهتر از پکن کسب مي‌کنم.

نيکفر افزود: در پکن هر 3 پرتاب من به اوت رفت و مطمئنا هر نتيجه‌اي بهتر از 3 پرتاب اوت است.

ملي‌پوش ايراني مقيم آمريکا اظهار داشت: در اين مسابقات تلاش مي‌کنم بهترين رکوردم را بزنم. براي کسب مدال بايد حداقل رکورد 21 متر را داشته باشيد و فکر مي‌کنم نفر اول رکورد 21 متر و 60 يا 70 سانتي‌متر را ثبت کند.

وي خاطرنشان کرد: 6 نفر بيشترين شانس را براي کسب طلاي پرتاب وزنه المپيک لندن دارند و نمايندگان کانادا، آمريکا و آلمان در اين ميان هستند.

امين نيکفر ادامه داد: به دليل مشغله مربي‌ام در دانشگاه ميشيگان، وي نتوانست مرا همراهي کند و در مسابقات از اعضاي تيم ملي ايران کمک خواهم گرفت.

وي خاطر نشان کرد: به مردم ايران قول مي‌دهم که با ثبت بهترين رکوردم در اين مسابقات دل آنها را شاد کنم.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها