0

اخبار قرآنی 10مرداد91

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 10مرداد91
سه شنبه 10 مرداد 1391  10:26 PM

همايش استانی كتابت وحی در آمل برگزار می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل همايش استانی كتابت وحی همزمان با شب بيست و هفتم ماه مبارك رمضان در آمل برگزار می‌شود.

محمد محمدی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل در گفت‌وگو خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه مازندران، با اشاره به اينكه خوشنويسی از گذشته‌های دور همواره برای مسلمانان اهميتی خاص داشته، زيرا در اصل آن را هنر تجسم كلام وحی می‌دانستند، آنان خط زيبا را نه فقط در استنساخ قرآن بلكه در اغلب هنرها به‌كار می‌بردند.

وی افزود: خوشنويسی يا خطاطی در كليه كشورهای اسلامی همواره به‌عنوان والاترين هنر مورد توجه بوده ‌است؛ خوشنويسی از قرون اوليه اسلامی تاكنون در كليه كشورهای اسلامی و مناطق تحت نفوذ مسلمانان با حساسيت و قدرت تمام در اوج جريانات هنری بوده‌ است.

رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل در‌خصوص برگزاری اين همايش، گفت: ششمين همايش استانی خوشنويسی كتابت وحی با حضور مسئولان و خوشنويسان مطرح استان و شهرستان ‌در شب بيست و هفتم ماه مبارك رمضان در مجتمع فرهنگی ـ هنری وليعصر(عج) اين اداره از افطار تا سحر برگزار می‌شود.

لازم به ذكر است، از برنامه‌های فاخر جانبی اين همايش تجليل از محمدرضا خسروی، يكی از اساتيد فوق‌ممتاز خوشنويسی و از خادمان قرآنی است.

  
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها