0

اخبار قرآنی 10مرداد91

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 10مرداد91
سه شنبه 10 مرداد 1391  10:23 PM

خانه‌های قرآن روستايی در نهادينه شدن امور قرآنی موثر هستند

گروه فعاليت‌های قرآنی: رابط قرآنی اداره كل تبليغات اسلامی استان گيلان در بازديد از موسسات و خانه‌های قرآن روستايی شهرستان تالش گفت: مراكز و خانه‌های قرآن روستايی با وجود مديران و مربيان مجرب، تاثير به‌سزايی در نهادينه كردن امور قرآنی دارند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، روز گذشته، 9 مردادماه رضا جامكی، رابط قرآنی اداره كل تبليغات اسلامی استان گيلان در بازديد از موسسات و خانه‌های قرآن روستايی شهرستان تالش، از نزديك در جريان فعاليت‌ها و مشكلات اين مراكز قرار گرفت و ضمن تقدير و تشكر از تلاش‌ها و فعاليت‌های قرآنی مديران و مسئولان مراكز و خانه‌های قرآن روستايی اظهار كرد: مراكز و خانه‌های قرآن روستايی در استان گيلان، با دارا بودن مديريت و مربيان مجرب، تاثير به‌سزايی در نهادينه كردن فرهنگ و امور قرآنی در روستاها دارند.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمين عباس صباحی نيز احيای مفاهيم قرآنی و تبيين جايگاه قرآن در زندگی اجتماعی را امری ضروری تلقی و تصريح كرد: بهترين راه مقابله با جنگ نرم دشمن، ترويج فرهنگ قرآنی است، تا جايی كه امام رضا(ع) در اين باره فرموده‌اند: به‌واسطه قرآن طلب شفا نماييد، پس كسی كه قرآن او را شفا ندهد هيچ شفايی برای او نيست.

  
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها