0

اخبار قرآنی 8 مرداد91

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 8 مرداد91
یک شنبه 8 مرداد 1391  7:53 PM

عباس صفدری‌راد تأكيد كرد:
تغيير نام سازمان فعاليت‌های قرآنی نشانگر شناخت صحيح جهاد از فضای قرآنی دانشگاه‌هاست

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: رئيس جهاد دانشگاهی سيستان و بلوچستان به تغيير نام سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان كشور به دانشگاهيان كشور اشاره كرد و اين مهم را نمايانگر شناخت صحيح مجموعه تصميم‌ساز جهاد از فضای قرآنی در دانشگاه‌ها و مراكز عالی دانست.

عباس صفدری، رئيس جهاد دانشگاهی استان سيستان و بلوچستان

عباس صفدری‌راد، رئيس جهاد دانشگاهی استان سيستان و بلوچستان، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، در آستانه فرارسيدن 16 مرداد سالروز تأسيس جهاد دانشگاهی، اين نهاد را مولود انقلاب و اثرگذار در جامعه دانست و افزود: با توجه به اينكه جهاد دانشگاهی يك سازمان فرهنگی و پژوهشی است، وظايف كلی اين سازمان در بحث ترويج فرهنگ قرآنی بسيار گسترده و پيچيده است.

مديرمسئول مؤسسه انجمن قرآن زاهدان در ادامه اضافه كرد: جهاد دانشگاهی اصالتاً و به ذات يك نهاد فرهنگی است و به عنوان يك نهاد مولود انقلاب فرهنگی و اثرگذار در سطح جامعه، بالاخص قشر دانشگاهی مطرح است؛ از سويی فرهنگ ما هم نشأت گرفته از قرآن و مكتب‌ اهل‌بيت(ع) است و طبيعتا يك نهاد فعال و مؤثر قرآنی در عرصه دانشگاهيان و دانشگاه‌های كشور تلقی می‌شود.

تقويت جهاد دانشگاهی در عرصه فرهنگ قرآنی رسالتی سازنده است

مسئول سرای قرآن و نهج‌البلاغه زاهدان ضمن بيان مطلب فوق، به تقويت كردن جهاد دانشگاهی در عرصه فرهنگ قرآنی اشاره و تصريح كرد: علی‌القاعده به منظور انجام اين رسالت مهم به عنوان گردان خط شكن لشگر فرهنگی قرآنی نظام می‌بايست برنامه‌های خود را در جهت توسعه فرهنگ قرآنی، تقويت و توسعه دهد.

 عباس صفدری:
جهاد دانشگاهی در ترويج فرهنگ اسلامی دانشگاه‌ها مؤثر و سازنده بوده است

صفدری‌راد در پاسخ به اين سؤال مبنی بر اينكه جهاد دانشگاهی چه نقشی در توسعه فرهنگ قرآنی جامعه دارد، گفت: زمانی كه فعاليت‌های مختلف و متنوع قرآنی جهاد دانشگاهی در سطح جامعه فراگير می‌شود و به طور خاص دانشگاهيان اعم از اساتيد، كاركنان دانشگاه‌ها و دانشجويان را تحت پوشش خدمات و فعاليت‌های قرآنی خود قرار می‌دهد، فضای رو در روی ما و جامعه ما، با كلام وحی مأنوس شود و مؤانست هر چه بيشتر با قرآن كريم مسلما جامعه را جامعه‌ای قرآنی خواهد كرد.

جهاد دانشگاهی جزء معدود نهادها و دستگاه‌های فرهنگی به روز در نظام جمهوری اسلامی است

رئيس جهاد دانشگاهی استان سيستان و بلوچستان، ضمن بيان مطلب فوق، برنامه‌های جهاد دانشگاهی را سازمان‌يافته و كارشناسی‌شده دانست و بيان كرد: جهاد دانشگاهی جزء معدود نهادها و دستگاه‌های فرهنگی در نظام جمهوری اسلامی است كه به تناسب روز جامعه طی سی و چند سال گذشته توانسته مطابق با مقتضيان زمان و اقتضای روز، برنامه‌های فرهنگی ـ قرآنی خود را تعريف، تبيين و اجرا كند.

وی در ادامه يكی از مهم‌ترين دستاوردهای جهاد دانشگاهی را تغيير سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان به «سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشگاهيان كشور» عنوان كرد و گفت: پس از آخرين اقدام جهاد دانشگاهی كه طی روزهای گذشته بنابر تصميم مثمرثمر رئيس جهاد دانشگاهی اتفاق افتاده است، عنوان سازمان فعاليت‌های قرآنی دانشجويان به دانشگاهيان كشور تغيير كرده و اين خود نمايان‌گر شناخت صحيح مجموعه تصميم‌ساز جهاد از فضای قرآنی موجود در دانشگاه‌ها و مراكز عالی است كه در نظر داريم اين امر استمرار داشته باشد.

صفدری ضمن بيان مطلب فوق، با تأكيد بر اين مطلب كه جهاد دانشگاهی در ترويج فرهنگ اسلامی دانشگاه‌ها مؤثر و سازنده بوده است، گفت: با اين فعاليت باعث شده است تا ارتباط دو گروه دانشجويان و اساتيد باعث ارتقای برنامه‌های دينی و قرآنی در دانشگاه‌ها شود.

مديرمسئول مؤسسه انجمن قرآن زاهدان در پاسخ به اين سؤال مبنی بر اين كه جهاد دانشگاهی در ترويج فرهنگ اسلامی در دانشگاه‌ها چقدر مؤثر بوده است، گفت: مجموعه جهاد دانشگاهی سبقه ديرينه‌ای در حوزه فعاليت‌های فرهنگی ـ قرآنی در دانشگاه‌ها داشته و دارد و ارائه برنامه‌های فراگير و متنوع آن هم قطعا تأثيرات خود را داشته اما طبيعتا كثرت مراكز آموزش عالی در فضای فعلی كشور و آمار بالای دانشجويان شاغل به تحصيل و حمله‌های غير مترقبه فرهنگی بيرون از مرزهای كشور به فضای دانشگاهی طبيعتا به گونه‌ای ديده می‌شود.

مدير سرای قرآن و نهج‌البلاغه زاهدان خاطرنشان كرد: تلف شدن هماهنگی، همراهی و هم‌افزايی تمامی نهادهای فرهنگی دانشگاه‌ها يكی از عوامل مؤثر در سازماندهی نشدن برنامه‌ها است و با اينكه حجم اين خدمات خوب بوده است ولی كافی نبوده و بايد با همكاری و حمايت مراجع مختلف تقويت بيشتری هم شود.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها