0

اخبار قرآنی 7مرداد91

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 7مرداد91
یک شنبه 8 مرداد 1391  1:34 AM

برگزاری جلسات «اخلاق اسلامی» در دانشگاه علوم پزشكی زنجان

گروه انديشه و علم: كارشناس دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی زنجان، از برگزاری جلسات «اخلاق اسلامی» در قالب طرح ضيافت انديشه قرآنی در اين دانشگاه خبر داد.

 

سعيد سليمی، كارشناس دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اين‌كه طرح ضيافت انديشه قرآنی اين دانشگاه از ابتدای ماه مبارك رمضان آغاز شده است، گفت: اين طرح با حضور 250 نفر از دانشجويان دانشگاه‌های استان در دانشگاه علوم پزشكی زنجان برگزار شده و تا پايان روز 15 ماه مبارك رمضان، ويژه برنامه‌های مختلفی را جهت بهره‌مندی دانشجويان دربرمی گيرد.

وی افزود: برگزاری جلسات احكام اسلامی، بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و همچنين جلسات تفسير قرآن كريم، نشست‌های سياسی، كرسی‌های آزاد انديشی، جلسات سخنرانی مذهبی و همچنين ويژه برنامه‌های تفريحی ـ ورزشی، از جمله برنامه‌های در نظر گرفته شده برای دانشجويان در طول اين طرح است.

كارشناس دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی زنجان ابراز كرد: از آن جايی‌كه دانشجويان شركت‌كننده در طرح، 15 روز از ماه مبارك رمضان را به صورت مداوم در دانشگاه حضور داشته و از برنامه‌های طرح، به صورت شبانه‌روزی استفاده می‌كنند، برنامه‌های متنوعی در طول شبانه روز برای بهره مندی آنان از سوی دفتر نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی زنجان در نظر گرفته شده است.

سليمی، برگزاری جلسات «اخلاق اسلامی» را از جمله برنامه‌های روزانه طرح ضيافت انديشه قرآنی دانست و اظهار كرد: جلسات «اخلاق اسلامی» با حضور حجت الاسلام حسينی، از اساتيد حوزه و دانشگاه قم در مسجد طه دانشگاه علوم پزشكی زنجان و به صورت روزانه با حضور تمامی شركت كنندگان در طرح برگزار می‌شود.

وی تصريح كرد: برگزاری همايش «شبی با شهدا» در جوار مزار شهيد گمنام دانشگاه علوم پزشكی، از جمله برنامه‌هايی بود كه طی روز‌های گذشته مورد استقبال دانشجويان حاضر در طرح قرار گرفته و در آن تجديد ميثاقی با شهدای 8 سال دفاع مقدس انجام شد.

اين فعال فرهنگی در پايان خاطرنشان كرد: جلسات اخلاق، تفسير قرآن و نشست‌های سياسی طرح ضيافت انديشة قرآنی، به صورت روزانه بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد طه برگزار می‌شود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها