0

اخبار قرآنی 7مرداد91

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 7مرداد91
یک شنبه 8 مرداد 1391  12:56 AM

تأسيس خانه‌های قرآن روستايی در شهرستان نهبندان

گروه فعاليت‌های قرآنی: سرپرست اداره تبليغات اسلامی نهبندان از تأسيس و راه‌اندازی خانه‌های قرآن در روستاهای پرجمعيت اين شهرستان در آينده نزديك خبر داد.

حجت‌الاسلام ابوالقاسم لطفی، سرپرست اداره تبليغات اسلامی نهبندان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی در تشريح فعاليت‌های قرآنی اين شهرستان گفت: اين شهرستان با توجه به وسعت زياد و روستاهای پرجمعيت آن، نياز به تأسيس خانه قرآن دارد.

وی، با تأكيد بر لزوم انجام فعاليت‌های قرآنی بيشتر در اين شهرستان، افزود: روستاهايی با جمعيت 250 تا 300 خانوار از داشتن خانه قرآن محروم هستند و اين مسئله به پيشرفت فعاليت‌های قرآنی صدمه می‌زند؛ لذا بايد با تأسيس خانه قرآن در اين روستاها، اجرای برنامه‌های مختلف قرآنی را آغاز كنيم.

حجت‌الاسلام لطفی گفت: با وجود ظرفيت‌های خوب اين شهرستان، افق روشنی در برنامه‌های قرآنی اين منطقه در پيش رو خواهيم داشت.

سرپرست اداره تبليغات اسلامی نهبندان اظهار كرد: با توجه به طرح نهضت قرآن‌آموزی كه در كشور به راه افتاده است و همچنين تأكيد مقام معظم رهبری بر حفظ قرآن و افزايش حافظان در سطح كشور، اجرای اين طرح در اين منطقه ضروری به نظر می‌رسد و ان‌شاءالله در آينده نزديك عملياتی می‌شود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها