بنا:پاداشهاي مرا به عبدولي بدهند
سه شنبه 17 مرداد 1391 8:00 PM
بنا:پاداشهاي مرا به عبدولي بدهندسرمربي تيم ملي کشتي فرنگي در مورد اظهارات محمد علي آبادي مبني بر اهداي پاداش 100 ميليون توماني و درخواست نشان لياقت گفت: من نشان لياقتم را از مردم گرفته ام. |
![]() |
|
|
||
|
محمد بنا درباره نا داوري در کشتي سعيد عبدولي گفت: هميشه همين است. وقتي دبيرکل کميته بينالمللي المپيک فرانسوي است، بايد اين اتفاق بيفتد. از طرفي حضور دو ايراني در فينال دو وزن پاياني براي آنها سخت است. وي ادامه داد: چه کاري ميتوانستم انجام دهم. هيچ کاري از دستشان بر نيامد. تمام ناداوريها در کشتي در خاک انجام ميشود خوشبختانه عبدولي آنقدر روشن کشتي گرفت که هر کس هم که تخصص نداشت ميتوانست بفهمد که او برنده اصلي است. سرمربي تيم ملي کشتي فرنگي در پاسخ به اين سؤال که چه کار ميتوانيم بکنيم که ديگر شاهد چنين اتفاقاتي نباشيم، گفت: اگر کسي هم داشتيم نميتوانستيم کاري انجام دهيم چون ما تا بحال در کشتي فرنگي عنواندار نبوديم. برايشان قابل هضم نيست. ايران 4 فيناليست در کشتي فرنگي داشته باشد. بنا در پاسخ به اين سؤال که عليآبادي از پاداش 100 ميليون توماني و درخواست نشان لياقت براي وي خبر داده است، گفت: نشان لياقتم را از مردم گرفتهام. وي درباره کشتيهاي رضايي گفت: قاسم با کشتيهاي زيبايي که گرفت به فينال رسيد و نشان دادکه شخصيت قهرماني دارد. برد قاسم رضايي ما را قهرمان المپيک ميکند. فقط طلا ميخواهم، مردم دعا کنند قاسم طلا بگيرد. بنا در پاسخ به اين سؤال که از مسؤلان براي عبدولي چه درخواستي دارد، گفت: از نظر من او قهرمان المپيک است. مسئولان هم چيزهايي را هم که ميخواهند به من بدهند به عبدولي بدهند. |