باباجان زاده مي توانست فيناليست باشد
دوشنبه 16 مرداد 1391 10:30 PM
|
اسماعيل نژاد: باباجان زاده مي توانست فيناليست باشدمربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران اعلام کرد: 'بشير باباجان زاده' در کشتي هاي اول و دوم خود مشکلي نداشت اما در مقابل حريف سومش از نظر قدرت بدني کم آورد و اجازه داد کشتي به خاک کشانده شود. |
![]() |
|
|
||
|
حميدرضا اسماعيل نژاد در گفت و گو با خبرنگار اعزامي ايرنا به لندن افزود: خيلي ها تصور مي کردند ''بشير باباجان زاده'' بايستي به فينال مي رسيد اما متاسفانه به رغم شايستگي هاي اين کشتي گير اين اتفاق رخ نداد.
وي افزود: ''اميد نوروزي'' داراي استقامت بدني خوبي در کاهش وزن است و اين کار را به راحتي انجام مي دهد و تصور ما بر اين بود که اگر در دور نخست کشتي سبکي بگيرد، رفته رفته کارش بهتر مي شود که اين گونه شد و به فينال رسيد و با شناختي که از وي دارم، تصور مي کنم بتواند مدال طلاي امشب را تصاحب کند. اسماعيل نژاد افزود: نوروزي تا مرحله فينال سه قهرمان عنوان دار جهان را شکست داده و با اراده اي که دارد تصور مي کنم به راحتي در اين مرحله نيز پيروز ميدان باشد. وي در خصوص کشتي ''حبيب الله اخلاقي'' هم گفت: در وقت نخست کشتي اخلاقي با کشتي گير کوبايي داوري تا حدودي به نفع حريف وي بود اما در مجموع اخلاقي از نظر تکنيک و تاکتيک کم آورد و متحمل شکست شد. مربي تيم ملي کشتي فرنگي کشورمان افزود: اخلاقي با رعايت توصيه هاي سرمربي و مربيان تيم ملي مي توانست از فنون امتيازدار استفاده کند که متاسفانه اين کار را نکرد. وي در خصوص ''قاسم رضايي'' کشتي گير وزن 96 کيلوگرم تيم ملي کشتي فرنگي ايران نيز گفت: رضايي استاد بارانداز در مرحله به خاک رفتن حريف است اما بايد به شدت مراقب باشد تا در بقيه مراحل امتياز ندهد و مشکل اصلي او اين است با حريفان اصليش کشتي نگرفته و خود را در مقابل آنها محک نزده و لذا فردا (سه شنبه) کار دشواري در پيش خواهد داشت. وي در خصوص کار ''سعيد عبد ولي'' نيز گفت: با توجه به استعداد و توان بالاي فني و بدني اين کشتي گير کشورمان تصور مي کنم او در ميان کاروان کشتي فرنگي ما به عنوان سومين فيناليست خود را به بالا بکشاند. اسماعيل نژاد در ادامه با تبريک پيروزي ''حميد سوريان'' گفت: اين کشتي گير خوب ما ثابت کرد فني ترين و با هوش ترين فرد در کشتي فرنگي دنياست و اميدوارم سال آينده نام وي در تالار مشاهير کشتي جهان در ''فيلا'' ثبت شود. وي افزود: ''ناصر نوربخش'' از مربياني بود که در کسب مدال طلاي حميد سوريان بسيار نقش داشت و اين مربي پنج ماه آخر حضور وي در المپيک بسيار زحمت کشيد و با هر زحمتي بود سوريان را از هر نظر آماده کرد. |