شانس مدال نصيرشلال زياد شد
دوشنبه 16 مرداد 1391 10:26 PM
شانس مدال نصيرشلال زياد شدبا اجازه ندادن به وزنکشي دو وزنهبردار روس شانس رسيدن نواب نصير شلال به مدال المپيک بيشتر شد. |
![]() |
|
|
||
|
ديميتري کولوکوف و حاجي مراد آکائف دو وزنهبردار پرقدرت روس بودند که امروز براي حضور در رقابتهاي دسته 105 کيلوگرم به وزنکشي رفتند، اما مسئولان از وزنکشي آنها جلوگيري کردند تا به اين ترتيب شانس نواب نصيرشلال براي مدال المپيک بيشتر شود. اين دو وزنهبردار شانسهاي اول مدالهاي اين وزن بودند.
دليل اين مسئله مشخص نيست، اما مسئولان فدراسيون روسيه که در يکي دو روز گذشته چندين بار اعلام کرده بودند که آنها در مسابقه شرکت ميکنند و بعد حرفشان را پس گرفته بودند در اين باره تاکنون اظهاري نظري کردهاند. با اين حال نواب نصيرشلال وزنهبردار دسته 105 کيلوگرم ايران با وزن بدن 104 کيلوگرم و 410 گرم در وزنکشي حاضر شد و اکنون در حال استراحت براي حضور در مسابقه است. او براي حرکت اول خودش وزنه 183 کيلوگرم را انتخاب کرده و اولين وزنه انتخاب شده براي حرکت دو ضرب او نيز 223 کيلوگرم است. وي در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار کرد: من وضعيتم خوب است و اميدوارم که خدا کمک کند و من امروز با دست پر از ميدان رقابت خارج شوم. کورش باقري سرمربي تيم ملي نيز با اشاره به حذف دو وزنهبردار روس اظهار کرد: براي من در مرحله اول اين مهم است که وزنهبردارم پاک است و پاک به روي تخته ميرود. بعد او تلاشش را خواهد کرد و اميدواريم که به مدال المپيک هم برسد. وي در مورد شرايط روحي رواني نصيرشلال هم گفت: همه چيز براي او مهيا است و بايد نصيرشلال از اين رقابت با دست پر خارج شود. خدا را شکر که هم طلس مدالآوري و هم طلسم رسيدن به مدال طلا شکسته شده و ما فشار و دغدغهاي از اين بابت نداريم. |