شکايت عليه توهينکنندگان به جودوکار محجبه
دوشنبه 16 مرداد 1391 5:27 PM
شکايت عليه توهينکنندگان به جودوکار محجبهپدر جودوکار بانوان عربستان توهينکنندگان به فرزندش در اينترنت را مورد تعقيب جزايي قرار ميدهد. |
![]() |
|
|
||
|
به نقل از روزنامه فولکسکرانت هلند، علي سراج عبدلرحيم پدر «وجدان شکراني» که در پيکارهاي المپيک لندن در اولين حضورش بازنده شد، گفت: درخواست مکتوبي براي پيگيري و شناسايي توهينکنندگان به دخترم در اينترنت تنظيم کردهام که از طريق وزارت کشور عربستان در حال پيگيري هستم. اميدوارم کساني که باعث لطمه به روح دخترم بخاطر حفظ حجابش شدند، هر چه سريعتر شناسايي و مجازات شوند.
اين اظهارات چند روز پس از حضور جودوکا جوان و و محجبه از طرف پدرش در حالي بيان شد که با شروع مسابقات المپيک، کميته اجرايي بازيها با حضورش مخالف بود. به باور اين سازمان حضور در رقابتها با حفظ حجاب اسلامي بخاطر قوانين موجود امکانپذير نبود اما پس از آنکه با پافشاري وي مواجه شد، موافقت کرد. در اين حال برخي در شبکههاي اجتماعي عليه اين بانوي ورزشکار معتقد، مطالبي منتشر و به اين چهره ورزشي توهين کردند. عبدلرحيم افزود: من به آن دسته که در اينترنت از نظر فني دخترم را ارزيابي کردند، کاري ندارم. دنبال آن عده هستم که او را بخاطر مسلمان بودن و حفظ حجابش مورد تمسخر قراردادند. وي ادامه داد: وجدان تنها 16 سال سن دارد. او که سابقهاي حضور در المپيک نداشته است. همين نکته که او در اين رقابتهاي پر اهميت حضور يافت براي ما مايه افتخار است. |