0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
یک شنبه 15 مرداد 1391  6:18 PM

المپيک 2012 – لندن

باراندو فاتح اولين مدال المپيکي تاريخ گواتمالا

فاتح اولين مدال المپيکي تاريخ گواتمالا گفت:‌ تلاش مي‌کنم نيروهاي درگير در جنگ خياباني آتش‌بس کنند و گروه‌هاي مافيايي به کشورم مواد مخدر قاچاق نکنند.

به نقل از نويه‌زورخرسايتونگ، «اريک باروندو» روز شنبه (ديروز) در پايان مسابقات راه‌پيمايي با تلاش فراوان به مدال نقره رسيد. افتخاري که در اصل اولين مدال گواتمالا در يک دوره المپيک محسوب مي‌شود.

وي پس از کسب عنوان نايب قهرماني اظهار اميدواري کرد بتواند بر پايه اين موفقيت خيره‌کننده، نيروهاي درگير در جنگ خياباني را به صلح و آتش‌بس ترغيب کند. همينطور گروه‌هاي مافيايي وادار شوند دست از قاچاق مواد مخدر در وطنش بردارند.

اين قهرمان 21 ساله  گفت: گواتمالا کشوري است که تاکنون لطمات بسياري ديده اما هنوز به آينده اميدوار است. اگر بتوانم با تبليغي درست از افتخاري که کسب کردم کاري کنم نيروهاي درگيري اسلحه خود را بر زمين گذارند،‌ در ‌آنصورت خوشبخت‌ترين آدم روي کره خاکي خواهم شد.

باروندو که در مرحله نهايي پيکارهاي راه‌پيمايي المپيک پس از «چنگ دينگ»‌ چيني با طي کردن 20 کيلومتر دوم شد، در مورد خانواده‌اش نيز عنوان کرد:‌ خدا را شکر مي‌کنم خانواده‌اي خوب و همدل دارم. تحت حمايت آن به چنين موفقيتي رسيدم. آنها هميشه مرا تشويق مي‌کنند و علاقه زيادي به تماشاي مسابقاتم دارند. پيش از حضورم در  لندن، براي اينکه بتوانند مسابقه‌‌ام را بهتر تماشا کنند،‌ يک تلويزيون صفحه بزرگ خريدم که ديگر مشکلي نداشته باشند.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها