0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
جمعه 13 مرداد 1391  1:56 PM

داور مسابقه بوکس ژاپن و آذربايجان محروم شد

داوري که قضاوت اشتباهش در جريان مبارزه بوکسور ژاپني با حريفي از جمهوري آذربايجان جنجال آفريد، از بازي هاي المپيک 2012 لندن کنار گذاشته شد.

به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس، در اين مسابقه ''ساتوشي شيميزو'' بوکسور خروس وزن ژاپني بعد از اعتراض به شکست جنجال برانگيز خود مقابل حريفي از آذربايجان، برنده اعلام شد و به مرحله يک چهارم نهايي راه يافت.

به نقل از ايرنا اين بوکسور ژاپني، در ديدار مقابل ''عبدالحميدوف'' 12 بر 5 عقب بود اما پنج بار بوکسور آذربايجاني را ناک داون کرد که در همين زمان، حريف او هم اخطار گرفت و دو امتياز جريمه شد.

با وجود اين، داوران نتيجه را 12 بر 10 به سود شيميزو اعلام کردند که براي جلوگيري از برنده اعلام شدن عبدالحميدوف کافي نبود.

داور اين مسابقه ''ايشانقلي مرتنيازوف'' از ترکمنستان بود که اکنون با محروميت مواجه شده است.

بنابراين گزارش، سال گذشته اخباري مبني بر اينکه جمهوري آذربايجان براي کسب دو مدال طلا توسط بوکسورهايش در المپيک لندن، ميليون ها دلار به يک سازمان بين المللي بوکس پرداخت کرده است، منتشر شد.

در يکي ديگر از مسابقات سنگين وزن بوکس المپيک نيز قضاوت ناعادلانه داوران موجب حذف ''علي مظاهري'' بوکسور ايراني در راند دوم شد.

وي در مصاف با حريفي از کوبا به دليل دريافت سه اخطار در يک دقيقه، بازنده اعلام شد.

مظاهري خود در اين باره گفته است: تا کنون چنين چيزي نديده بودم. مي توانستم مسابقه را ببرم اما در يک دقيقه سه اخطار گرفتم. من هيچ خطايي نکرده بودم.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها