پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
پنج شنبه 12 مرداد 1391 6:34 PM
نيکفر: اميدوارم در جمع 12 نفر برتر باشممليپوش پرتاب وزنه ايران گفت: تلاش ميکنم تا با ثبت بهترين رکوردم در رقابتهاي المپيک لندن جزو 12 نفر برتر شوم. |
![]() |
|
|
||
|
امين نيکفر اظهار داشت: 6 هفته تمرينات خوبي را تحت نظر مربيام در دانشگاه ميشيگان انجام دادم و از لحاظ روحي و رواني بسيار آماده هستم.
وي ادامه داد: فکر نميکنم بتوانم در اين مسابقات مدال بگيرم. 20 متر و 5 سانتيمتر بهترين رکورد من بوده است. فکر ميکنم بتوانم جزو 12 نفر برتر دنيا باشم، اما انتظار بيش از اين اشتباه خواهد بود. پرتابگر وزنه ايران خاطرنشان کرد: فکر ميکنم از شانس خوبي براي کسب يک نتيجه خوب در اين مسابقات برخوردار باشم. رکوردهاي خوبي در تمرينات داشتم و مطمئنا نتيجهاي بهتر از پکن کسب ميکنم. نيکفر افزود: در پکن هر 3 پرتاب من به اوت رفت و مطمئنا هر نتيجهاي بهتر از 3 پرتاب اوت است. مليپوش ايراني مقيم آمريکا اظهار داشت: در اين مسابقات تلاش ميکنم بهترين رکوردم را بزنم. براي کسب مدال بايد حداقل رکورد 21 متر را داشته باشيد و فکر ميکنم نفر اول رکورد 21 متر و 60 يا 70 سانتيمتر را ثبت کند. وي خاطرنشان کرد: 6 نفر بيشترين شانس را براي کسب طلاي پرتاب وزنه المپيک لندن دارند و نمايندگان کانادا، آمريکا و آلمان در اين ميان هستند. امين نيکفر ادامه داد: به دليل مشغله مربيام در دانشگاه ميشيگان، وي نتوانست مرا همراهي کند و در مسابقات از اعضاي تيم ملي ايران کمک خواهم گرفت. وي خاطر نشان کرد: به مردم ايران قول ميدهم که با ثبت بهترين رکوردم در اين مسابقات دل آنها را شاد کنم. |