0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
پنج شنبه 12 مرداد 1391  6:28 PM

واکنش کاربران ياهو به حذف ناعادلانه مظاهري

حذف ناجوانمردانه علي مظاهري از رقابت‌هاي بوکس المپيک با واکنش کاربران سايت ياهو مواجه شد.

علي مظاهري در نخستين پيکار خود در رقابت‌هاي وزن 91 کيلوگرم بوکس المپيک، مقابل خوزه لاردوئت گومز، دارنده‌ي نشان برنز رقابت‌هاي جهاني 2009 ميلان و قهرمان سال 2008 جوانان جهان از کوبا به روي رينگ رفت و با راي داوران تن به شکست داد.

مظاهري در راند دوم اين مسابقه از حريف خود پيش بود ولي در کمتر از يک دقيقه سه اخطار را دريافت و در نهايت مسابقه را واگذار کرد. کارشناسان داوري بوکس معتقدند اخطارهاي مظاهري بي‌دليل بوده و داوران با ناجوانمردي او را بازنده اعلام کردند. اين راي داور با واکنش تماشاگران حاضر در ورزشگاه نيز مواجه شد و آنها به حذف بوکسور ايراني اعتراض داشتند.

در وب سايت "ياهو" نيز کاربران زيادي با ارسال نظرات خود درباره نحوه قضاوت داوران در مسابقه بوکس مظاهري مقابل حريف کوبايي به بحث پرداخته‌اند که اکثريت قريب به اتفاق اين نظرات در حمايت از علي مظاهري و مخالفت با راي داور آلماني است.

کاربري نوشته است: "بسيار ناجوانمردانه بود. حتي مجري تلويزيون انگليس هم شوکه شده بود. اين پسر پيچاره حتما 4 سال خواب المپيک را مي‌ديده ولي حالا يک داور مغرض و نادان او را بازنده کرده است. از اين‌که او کنار داور نايستاد، خوشحالم. اگر جاي او بودم، همين کار را مي کردم. او با دست دادن با مربيان کوبايي نشان داد که يک جنتلمن است. داور شرمنده باش!"

کاربر ديگري اين گونه گفته است: "دست‌کم بايد اين داور را از ادامه بازي‌ها محروم کرد. مقام‌هاي المپيک هم بايد از بوکسور ايراني عذرخواهي کنند. واقعا منزجرکننده است."

کاربر ديگري نوشته است: "کاملا ناعادلانه بود. حتي براي ورزشکار ايراني گريه کردم. همه چيز از پيش تعيين شده بود. اگر غير از اين باشد، مطئنم داور يک احمق به تمام معناست. تصور کنيد او چهار سال تلاش کرده و حالا با ناجوانمردي حذف مي‌شود. کاري که در پايان مسابقه انجام و با مربيان کوبايي دست داد، بسيار زيبا بود. هيچ کس اين داور را نمي بخشد. شرم بر او!"

کاربر ديگر "ياهو" معتقد است: "احتمالا اين سناريو در روزهاي آينده براي ساير ورزشکاران ايراني هم رخ مي‌دهد. برگزارکنندگان المپيک سياست را با ورزش مخلوط کرده‌اند. حداقل کاري که برگزارکنندگان المپيک مي‌توانند، انجام دهند اين است که رسما از ايراني‌ها عذرخواهي کنند. ننگ بر کساني که پول را به عدالت ترجيح مي‌دهند."

در کامنت ديگري آمده است: "فکر مي‌کنم سران کميته بين‌المللي المپيک و فدراسيون جهاني بوکس بايد دور ميز بنشينند و مدال‌ها را بين خودشان تقسيم کنند. برنده واقعي علي مظاهري است."

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها