پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
پنج شنبه 12 مرداد 1391 1:53 PM
پنهانکاري والدين شيرجهرو چينيوالدين چيني براي حفظ تمرکز دخترشان در رقابتهاي شيرجه المپيک لندن سرطان مادر و مرگ مادربزرگ او را مخفي کردند. |
![]() |
|
|
||
|
پدر قهرمان شيرجه چين تأييد کرد که دست و پنجه نرم کردن مادر وي با سرطان را از دخترش مخفي کرده است تا تمرکز او را براي حضور در رقابتهاي المپيک بر هم نزند.
به نقل از فارس وو مينژيا 26 ساله مدال طلاي شيرجه موزون سکوي 3 متر را در رقابتهاي شيرجه بانوان المپيک لندن از آن خود کرد تا اولين شيرجهروي تاريخ باشد که در 3 المپيک متوالي مدال طلا را به گردن ميآويزد. والدين وي براي مطمئن شدن از موفقيت دخترشان سرطان مادرش را که به مدت 8 سال با آن گريبانگير است، از وي مخفي کردند. اين خانواده همچنين خبر مرگ مادربزرگ اين قهرمان چيني را نيز از او مخفي نگه داشتند. پدر وو اظهار داشت: وي پس از مرگ مادربزرگش با من تماس گرفت، سعي کردم خودم را خونسرد نشان دهم و به او گفتم همه چيز خوب است و هيچ مشکلي وجود ندارد. والدين وو گفتن اين دروغها را براي موفقيت دخترشان ضروري دانستند و پدر وي ادامه داد: هيچگاه در خصوص مشکلات خانوادگي با دخترمان صحبت نميکنيم. اين کار والدين ورزشکار قهرمان چيني با انتقاداتي همراه بود. يکي از کاربران در اين خصوص اظهار داشت: سيستم ورزشي کشور چين نفرتانگيز است. شيوه چين در استعداديابي از سنين بسيار کم و ساعتها تمرين سخت در طول شبانهروز باعث شده مدالهاي طلاي فراواني در تورنمنتهاي مختلف نصيب اين کشور شود و چين در جدول مدالهاي المپيک لندن صدرنشين باشد؛ اما در عين حال از اين شيوه که تمرينهاي بسيار سختي را به ورزشکاران تحميل ميکند نيز انتقادهاي فراواني شده است. شانگهاي ديلي نوشت: والدين وو به ندرت دخترشان را ميبينند و از طريق وبلاگ وي از فعاليتهايش با خبر ميشوند. آنها براي حمايت از دخترشان به لندن سفر کردند اما تا قبل از شيرجه پاياني موفق به ملاقات وي نشدند. پدر وو اظهار داشت: از وقتي که به لندن رسيديم تنها يک پيامک براي دخترمان ارسال کرديم تا به او بگوييم حالمان خوب است که او نگران نشود. او اغلب ما را دعوت نميکند زيرا سرش با تمرين کردن شلوغ است. وي خاطرنشان کرد: سالهاست فهميدهايم که دخترمان ديگر به ما تعلق ندارد. |