پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
پنج شنبه 12 مرداد 1391 1:46 PM
|
افشار زاده : از جمعه منتظر خبرهاي خوش از کاروان ايران باشيددبيرکل کميته ملي المپيک باخوب توصيف کردن وضعيت کاروان ايران در المپيک لندن گفت : از روز جمعه منتظر خبرهاي خوش از کاروان ورزشي کشورمان باشيد. |
![]() |
|
|
||
|
بهرام افشار زاده افزود:تا اين لحظه انتظار مدال آوري از کاروان ورزشي ايران نداشتيم.
به گزارش ايرنا وي افزود: ما موفقيت هاي جوانان برومند ايران را تااين مرحله دقيقا تحت نظرداريم و دربرخي از رشته ها نتايج به دست آمده مافوق تصور بود و من از همين جا به اين ورزشکاران و مسوولان اين رشته ها تبريک گفته و آرزوي تداوم اين موفقيتها را دارم. وي در خصوص موفقيتهاي حاصله از برگزاري رقابتهاي اخير گفت : از مهمترين اين نتايج راهيابي الهه احمدي به مرحله فينال بود که به نظر ما رسيدن به اين مرحله کم از قهرماني در رشته تيراندازي ندارد. افشار زاده افزود : همچنين کار نوشاد عالميان که دو حريف را به راحتي پشت سر گذاشت به نوعي شاهکار محسوب مي شد و اين خبر ضمن بالا بردن رنکينگ اين فرد مي تواند براي خانواده پينگ پنگ بسيار ارزشمند تلقي شود. وي گفت : همچنين جوانان ما در بوکس تاکنون بسيار خوب ظاهر شدند و از ناداوري شب گذشته در خصوص مظاهري که بگذريم، رشد بچه هاي ما نشانگر حساس شدن حريفان آنهاست و همين کارها منجر به اين مي شود تا داورها هم گاهي وقتها قضاوتهاي نادرستي داشته باشند. افشار زاده افزود: مجموع عملکردها نشان مي دهد که برخي از فدراسيونها در راه رسيدن به موفقيت کارشان را درست انجام داده اند و در مقابل برخي فدراسيونها هم نقطه ضعفشان از همين نتيجه المپيکي ها مشخص مي شود که بايد کار بيشتري را براي رسيدن به قله هاي موفقيت در کارنامه خود به ثبت برسانند. وي در خصوص رقابتهاي روز جمعه گفت:در اين روز دو نماينده خوب وزنه برداري کشورمان يعني کيانوش رستمي و سهراب مرادي به روي تخته مي روند و پيش بيني من اين است که در اين روز با توکل به خدا اولين مدال طلاي کاروان کشورمان به ثبت برسد. به گفته دبير کل کميته ملي المپيک کشورمان کسب مدال طلا در اولين روز کاري وزنه برداران روح جديدي در کاروان ورزشي کشورمان خواهد دميد و روحيه رشته هايي همچون تکواندو و کشتي را بيش ازپيش بالا خواهد برد. وي افزود : اگر پيش بيني من در خصوص کسب دو تا پنج مدال طلايي در اين دوره درست از آب درآيد در حقيقت ما بالاترين موفقيت را از ابتداي حضورمان در المپيک کسب کرده ايم . افشارزاده در پايان تصريح کرد : اوضاع کاروان ايران بسيار خوب است و هر شب جلسات ارزيابي عملکرد ورزشکاران با حضور مسوولان و سرپرستان فدراسيونهابرگزار شده وموارد لازم براي رسيدن به نتيجه مطلوب طرح مي شود. |