پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
چهارشنبه 11 مرداد 1391 5:10 PM
وزيري:برنامهريزي کرده بوديم مدال المپيک بگيريمعضو تيم ملي تيراندازي با کمان ايران پس از کنار رفتن از دور رقابتهاي المپيک گفت: 9 ماه پيش با مربيان کرهاي برنامه ريزي کرده بوديم که در المپيک مدال بگيريم اما آقايان نگذاشتند. |
![]() |
|
|
||
|
ميلاد وزيري که امروز چهارشنبه با شکست برابر حريفي از مکزيک از دور رقابتهاي تيروکمان سيامين دوره بازيهاي المپيک کنار رفت، پس از اين ناکامي گفت: من اين حريف مکزيکي را در مسابقات جام جهاني و يونيورسياد برده بودم اما امروز نتوانستم عملکرد خوبي داشته باشم و حذف شدم. وي به بيان برخي مشکلاتش پرداخت و گفت: زماني که ميديدم مربي حريفم پشت سر او ايستاده و راهنمايياش ميکند اعصابم بهم ميريخت، چرا که من هيچ پشتوانهاي نداشتم. ما به همراه مربيان کرهاي 9 ماه پيش برنامهريزي کرده بوديم که در المپيک مدال بگيريم اما ظاهرا آقايان نميخواستند اين اتفاق بيفتد و کاري کردند که وضعيت ما به اين شکل درآمد. ميلاد وزيري خاطرنشان کرد: من تا به حال در چنين فضايي قرار نگرفته بودم. هيچ حمايت کنندهاي نداشتم و اوضاع کاملا بهم ريخته بود. اگر شرايط به همين روال باشد ديگر در ورزش قهرماني نميمانم و با اين سيستم کار نميکنم. زحمات زيادي براي حضور در المپيک کشيده بودم اما همه آنها بر باد رفت. ميلاد وزيري، کماندار مرد ايران در بازيهاي المپيک 2012 با شکست مقابل حريف مکزيکي خود از گردونه مسابقات کنار رفت. |