0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
چهارشنبه 11 مرداد 1391  2:46 PM

هيتسفلد: آرزو مي‌کنم مورگنلا محروم نشود

سرمربي تيم ملي فوتبال سوئيس حرکت نادرست مدافع تيم کشورش در المپيک لندن را تقبيح کرد اما گفت: آرزو مي‌کنم مورگنلا محروم نشود.

به نقل روزنامه بازلرسايتونگ، اوتمار هيتسفلد روز گذشته در گفت‌وگويي با شبکه تلويزيوني او.آر.اف در مورد توهيني که مدافع 23 ساله کشورش در بازي‌هاي لندن 2012 به تيم کره‌جنوبي و مردم کره کرد، اظهار داشت: آنچه مورگنلا در بازي‌هاي لندن انجام داد، مايه ناراحتي همه سوئيسي‌ها است. من وقتي اين خبر را شنيدم،‌ واقعا حيرت کردم و شوکه شدم.

او ادامه داد: با وجود حرکت نادرستي که وي انجام داد، اميدوارم فدراسيون فوتبال انعطاف لازم را در اين زمينه به خرج دهد. چرا که محروميت طولاني او باعث لطمه به تيم ملي بزرگسالان کشور خواهد بود.

اين اظهارات از طرف مربي سرشناس سوئيسي‌ها در حالي مطرح مي‌شود که دو روز قبل اعلام شد مدافع 23 ساله پيش از رويارويي با کره‌جنوبي، به تيم آسيايي و مردم آن از طريق شبکه‌اي اجتماعي در اينترنت توهين کرده است.

پس از اين اتفاق، بازيکن سوئيسي از رفتار نادرست خود پوزش خواست. اما مديران کاروان سوئيس او را از اردو اخراج کردند و به کشور بازگرداندند. مسئولان فدراسيون فوتبال اين کشور نيز گفتند بخاطر رفتار زشت و زننده مورگنلا، وي را با محروميت مواجه مي‌کنند.

در کنار اين اظهارات عصر روز سه‌شنبه (ديروز) سپ بلاتر، رئيس فيفا نيز خواهان محروميتي جدي از طرف مسئولين کشورش براي اين بازيکن خاطي شد. رئيس فدراسيون جهاني فوتبال حتي عنوان کرد مورگنلا باعث شرمساري رشته ورزشي خود و المپيک شده است.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه دارد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها