0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
چهارشنبه 11 مرداد 1391  11:20 AM

المپيک 2012

کارل لوئيس:در دوي 100 متر انتظار شگفتي دارم

کارل لوئيس قهرمان افسانه اي دو ميداني جهان و المپيک از آمريکا مي گويد در دو صد متر المپيک لندن رقابت بين ورزشگاران تنگاتنگ است و او انتظار شگفتي دارد.

کارل لوئيس که براي تماشاي رقابت هاي دو و ميداني به لندن رفته است در اين باره گفت:« من درباره مسابقات پيش گويي نمي کنم. اما فکر مي کنم موضوع مهم اين است که احتمال شگفتي در اين رقابت ها وجود دارد.»

کارل پنجاه و يک ساله افزود:« من درباره تيم دو ميداني آمريکا هيجان زده ام زيرا هرکسي فکر مي کند تيم آمريکا ديگر سريعترين تيم جهان نيست. اما من فکر مي کنم ما سريع ترين تيم جهان هستيم. ما احتمالا مدال هاي طلاي زيادي در دو سرعت و با مانع بدست مي آوريم.» کارل لوئيس آمريکايي ده مدال المپيک به دست آورده است که نه تا از آنها طلا بوده اند. او همچنين ده مدال جهاني از جمله هشت طلا به دست آورد.

لوئيس معتقد است دونده هاي سرعت آمريکايي شانس زيادي در المپيک لندن دارند. اما او در عين حال شانس رکورد زدن در دو صد متر را کم دانست.

به گزارش خبرگزاري شين هوا از لندن، لوئيس گفت:« من حتي درباره رکوردهاي جهاني فکر نمي کنم. من فکر مي کنم قهرماني در رقابت هاي المپيک به عملکرد ورزشکاران بر مي گردد. من هميشه گفته ام رکوردها قرض گرفتني هستند اما مدال ها ماندني هستند. بنابراين تنها براي کسب مدال بايد به اينجا آمد.»

لوئيس قهرمان دو سرعت و پرش طول بوده است که در رقابت هاي دو صد متر، دويست متر و پرش طول و در فاصله سال هاي هزار و نهصد و هشتاد و يک تا اوايل دهه هزار و نهصد و نود مدال هاي متعددي کسب کرد.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها