انتقاد اولاند از صندليهاي خالي المپيک
سه شنبه 10 مرداد 1391 9:05 PM
انتقاد اولاند از صندليهاي خالي المپيکفرانسيس اولاند به صندليهاي خالي بازيهاي المپيک لندن انتقاد کرد همچنين گفت علاقمند است کشورش ميزباني بازيهاي المپيک 2024 را برعهده بگيرد. |
![]() |
|
|
||
|
رئيس جمهور فرانسه که در لندن با خبرنگاران صحبت ميکرد، گفت: در حال حاضر مسئله اين است که بسياري از اين صندليها به دليل قيمت گران خود بدون استفاده ماندهاند.
وي گفت: من به مسئولان کميته ملي المپيک فرانسه کمک ميکنم تا در صورتي که ميزبان بازيهاي المپيک شدند اين مشکل را با موفقيت پشت سر بگذاريم. اولاند تاييد کرد شماري از شهرهاي فرانسه از جمله پاريس قابليت انتخاب شدن به عنوان ميزبان بازيهاي المپيک را دارند. پاريس يکي از نامزدهاي ميزباني المپيک حاضر بود اما رقابت را به لندن باخت. رئيس جمهور فرانسه ادامه داد: من به لندن نيامدهام تا نامزدي کشورم را اعلام کنم اما ميخواهيم يک پيشنهاد بسيار قوي را ارائه کنيم. "فرانسيس اولاند" در پايان در خصوص رقابت ورزشکاران کشورش با بريتانيا اظهار داشت: ما در حال حاضر در جدول ردهبندي مدالها از بريتانيا پيش هستيم و بايد بگويم ميزبان براي ورزشکاران ما فرش قرمز پهن کرده و به اين خاطر از آنها سپاسگزاريم. با اين حال بازي هنوز تمام نشده است |