نيکفر: بهتر از المپيک پکن نتيجه ميگيرم
سه شنبه 10 مرداد 1391 9:05 PM
نيکفر: بهتر از المپيک پکن نتيجه ميگيرمپرتابگر وزنه ايران با يادآوري اينکه در بازيهاي المپيک پيشين که در پکن برگزار شد، عملکرد خيلي خوبي نداشت، گفت: به طور حتم در اين دوره از بازيها نتيجه بهتري خواهم گرفت. |
![]() |
|
|
||
|
امين نيکفر که به تازگي وارد دهکده بازيهاي المپيک شده است، در جمع خبرنگاران از وضعيت خود ابراز رضايت کرد و اظهار داشت: شرايط خوبي دارم به ويژه از وقتي وارد دهکده بازيها شده و در جو مسابقات قرار گرفته ام. در کل از نظر روحي و جسمي آمادگي خوبي دارم.
وي که به خاطر کسب سهميه B پرتاب وزنه در اين دوره از بازيهاي المپيک شرکت خواهد داشت، در پاسخ به اين پرسش که "عملکردت در لندن نسبت به المپيک پکن چگونه خواهد بود؟"، گفت: قطعا بهتر از المپيک پکن نتيجه خواهم گرفت. در پکن تمامي پرتابهاي من به خطا رفت اما سعي ميکنم اين بار خيلي بهتر کار کنم. نيکفر با يادآوري اينکه رکورد وي 20 متر و 53 سانتيمتر است، تصريح کرد: اگر قصد مدال آوري داشته باشم بايد بالاي 20 متر پرتاب داشته باشم تا بتوانم مدالآور شوم. اميدوارم بتوانم حداقل رکورد خودم را بزنم. پرتابگر وزنه ايران با تاکيد بر اينکه دراين دوره از بازيهاي المپيک رقيبان خوبي دارد، گفت: چهار نفر از حريفان من بالاي 22 متر پرتاب ميکنند. من هم بايد تلاش کنم تا پرتابهاي خوبي داشته باشم. امين نيکفر يکي از 10 دووميداني کار المپيکي ايران است. وي رقابتهاي خود در بخش پرتاب وزنه بازيهاي المپيک را از صبح جمعه آغاز ميکند. |