0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

نيک‏فر: بهتر از المپيک پکن نتيجه مي‎گيرم
سه شنبه 10 مرداد 1391  9:05 PM

نيک‏فر: بهتر از المپيک پکن نتيجه مي‎گيرم

پرتابگر وزنه ايران با يادآوري اينکه در بازي‏هاي المپيک پيشين که در پکن برگزار شد، عملکرد خيلي خوبي نداشت، گفت: به طور حتم در اين دوره از بازي‏ها نتيجه بهتري خواهم گرفت.

امين نيک‎فر که به تازگي وارد دهکده بازي‏هاي المپيک شده است، در جمع خبرنگاران از وضعيت خود ابراز رضايت کرد و اظهار داشت: شرايط خوبي دارم به ويژه از وقتي وارد دهکده بازي‏ها شده و در جو مسابقات قرار گرفته ام.  در کل از نظر روحي و جسمي آمادگي خوبي دارم.

وي که به خاطر کسب سهميه B پرتاب وزنه در اين دوره از بازي‏هاي المپيک شرکت خواهد داشت، در پاسخ به اين پرسش که "عملکردت در لندن نسبت به المپيک پکن چگونه خواهد بود؟"، گفت: قطعا بهتر از المپيک پکن نتيجه خواهم گرفت. در پکن تمامي پرتاب‏هاي من به خطا رفت اما سعي مي‏کنم اين بار خيلي بهتر کار کنم.

نيک‏فر با يادآوري اينکه رکورد وي 20 متر و 53 سانتي‎متر است، تصريح کرد: اگر قصد مدال آوري داشته باشم بايد بالاي 20 متر پرتاب داشته باشم تا بتوانم مدال‏آور شوم. اميدوارم بتوانم حداقل رکورد خودم را بزنم.

پرتابگر وزنه ايران با تاکيد بر اينکه دراين دوره از بازي‏هاي المپيک رقيبان خوبي دارد، گفت: چهار نفر از حريفان من بالاي 22 متر پرتاب مي‏کنند. من هم بايد تلاش کنم تا پرتاب‏هاي خوبي داشته باشم.

امين نيک‏فر يکي از 10 دووميداني کار المپيکي ايران است. وي رقابت‌هاي خود در بخش پرتاب وزنه بازي‌هاي المپيک را از صبح جمعه آغاز مي‌کند.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها