پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
سه شنبه 10 مرداد 1391 7:59 PM
طالبيان: فقط به فينال فکر مي کنمرکوردهايم نسبت به گذشته بهتر شده و ميتوانم در المپيک به فينال A صعود کنم و براي رسيدن به اين افتخار اميدوارم مردم هم براي ما دعا کنند. |
![]() |
|
|
||
|
احمدرضا طالبيان قايقران المپيکي ، درباره آمادگيش براي حضور در المپيک لندن گفت: در هفته پاياني فشارها کمتر شده البته روز گذشته اوج فشار بود. از حدود يک سال گذشته که تمريناتم را آغاز کردم حتي يک تمرين را از دست ندادم. تاجايي که لازم بوده تلاشم را به کار گرفتهام بقيه راه به خواست خدا است.
طالبيان درباره حريفانش در المپيک، اظهار داشت: به رقيبانم فکر نميکنم که از چه کشورهايي هستند و تنها تلاشم را به کار ميگيرم تا نتيجه خوبي کسب کنم به هر حال کسي که به المپيک مي رود اهميتي به رقبايش نمي دهد ترسي از نام ندارد. کاياکسوار مليپوش کشورمان در المپيک لندن، درباره پيشبينياش در اين رقابتها عنوان کرد: رکوردهايم نسبت به سال گذشته 4 ثانيه بهتر شده است و فکر ميکنم در المپيک بتوانم يک يا دو ثانيه اين رکورد را بهبود ببخشم. فکر ميکنم بتوانم در فينال A قرار بگيرم که در اين صورت نتيجه خوبي گرفتهام و به مدال المپيک بعد نزديک شدهام اما در صورتي که راهي فينال B شوم که دو سال است در اين فينال حضور دارم بايد جزو نفرات برتر باشم. تمرينات خوب است و انگيزه بالايي براي مسابقات دارم. احمدرضا طالبيان قايقران المپيکي فردا به همراه آرزو حکيمي و مربيان خود راهي لندن ميشوند. |