0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
سه شنبه 10 مرداد 1391  9:25 AM

مظاهري: از هر نظر براي مبارزه آماده هستم

عضو تيم ملي بوکس ايران با اشاره به برگزاري نخستين ديدارش در بازيهاي المپيک گفت: از همه نظر آماده هستم اما تا زماني که روي رينگ نروم هيچ چيز مشخص نيست.

علي مظاهري که پرچمدار کاروان ايران در سي امين دوره بازيهاي المپيک بود بامداد سه شنبه در محل سالن اکسل به خبرنگاران گفت: شرايط بسيار خوبي دارم و براي حضور بر روي رينگ در اولين مبارزه کاملا آماده هستم.

وي با بيان اينکه هيچ بهانه اي براي ناکامي احتمالي در مبارزات المپيک ندارد افزود: درد کمري که داشتم کاملا برطرف شده و از هر نظر براي مبارزه آماده هستم. با اين حال هيچ چيز تا زماني که روي رينگ نروم. شايد آن مبارزه روز من نباشد و با يک مشت همه چيز بهم بريزد. شايد هم اتفاقي افتاد که توانستم عملکرد خوبي داشته باشم.

مظاهري خاطرنشان کرد: در روش جديد برگزاري بازيهاي المپيک، هر بوکسور بايد با يکي از قهرمانان جهان در مراحل مقدماتي بازي کند و همين کار را براي رسيدن به مدال سخت مي کند. با اين حال تمام تلاشم را خواهم کرد که در اولين مبارزه بتوانم به پيروزي برسم و راهي مراحل بالاتر شوم.

وي با بيان اينکه حريف کوبايي از شرايط مطلوبي برخوردار است گفت: من براي حضور در اين مسابقات کاملا اماده هستم و با تمام وجود به ميدان خواهم رفت. شرايط ايده ال دارم و اميدوارم بتوانم در نخستين بازي به پيروزي برسم.

علي مظاهري دراولين مبارزه اش در سي امين دوره بازيهاي المپيک روز چهارشنبه در ورزشگاه اکسل به مصاف حريفي از کوبا خواهد رفت.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها