موسوي:باکولهباري ازتجربه به المپيک ميروم
دوشنبه 9 مرداد 1391 6:40 PM
موسوي:باکولهباري ازتجربه به المپيک ميرومنايب قهرمان پرتاب چکش بازيهاي آسيايي گوانگجو گفت: با کوله باري ازتجربه راهي المپيک لندن مي شوم و با تمام توان در اعتلاي نام ايران تلاش خواهم کرد. |
![]() |
|
|
||
|
کاوه موسوي در آستانه اعزام به بازيهاي الميپک 2012 لندن روزدوشنبه در گفت و گو با ايرناافزود: با توجه به گذراندن اردوهاي خارج از کشور و تمرينات خوبي که در روسيه داشتم، از آمادگي خوبي برخوردارم و براي اعتلاي نام کشورم از هيچ تلاشي فروگذار نخواهم کرد.
ملي پوش اروميه اي دووميداني اظهار کرد: بازيهاي المپيک عظيم ترين آورد گاه ورزشي جهان است وراهيابي به آن نيازمندتلاش شبانه روزي واز جان گذشتگي فراوان است. موسوي گفت: با تمام توان و خلوص نيت پا به ميدان مسابقات خواهم گذاشت و اميدوارم بتوانم مزد زحمات چندين ساله خود و تمامي کساني که در کسب اين موفقيت ياريم کرده اند را بدهم. قهرمان پرتاب چکش ايران گفت: من به عنوان نخستين پرتابگر چکش ايران به المپيک لندن راه يافته ام و اميدوارم نماينده خوبي براي کشورم بوده و دل مردم ايران را شاد کنم. موسوي حريفاني از روسيه، ژاپن، مجارستان و بلاروس را از رقباي اصلي اش در اين بازيها دانست. وي در ادامه با انتقاد از نحوه حمايت و پشتيباني مسولان استان گفت: اکثر ملي پوشان دو و ميداني راه يافته به المپيک با اخذ جوايز نقدي چند ميليوني، اتومبيل سواري و آپارتمان از مسوولان استان هاي خود بدرقه شده اند ولي متاسفانه اهدا چنين جوايزي در مورد من اتفاق نيفتاده است. وي ميزان جايزه دريافتي اش از مسوولان استان آذربايجان غربي را يک ميليون تومان اعلام کرد که هنوز به حسابش واريز نشده است. موسوي با ابراز نارضايتي از نحوه رسيدگي مسولان استان به رشته پرتاب چکش گفت: پس از بازگشت از المپيک ديگر براي اروميه پرتاب نخواهم کرد و با عقد قراردادي چند ساله به تيم ايران خودرو تبريز مي پيوندم. وي افزود: شهر اروميه مهد پرتاب چکش ايران است به شرطي که از دست اندرکاران حمايت شود. موسوي ساعت دو بامداد /سه شنبه / راهي لندن مي شود و روز سيزدهم مرداد به مصاف حريفان المپيکي اش مي رود. |