0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

پاسخ به:آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
یک شنبه 8 مرداد 1391  7:03 AM

نوشاد عالميان:

از اين برد تاريخي خوشحالم اما قانع نمي‌شوم

نوشاد عالميان پس از اولين پيروزي تاريخ‌ساز خود گفت که از اين برد خوشحال است اما تنها با همين يک پيروزي قانع نمي‌شود.

پينگ‌پنگ باز المپيکي ايران پس از برتري مقابل حريف استراليايي که اولين برد تاريخ پينگ پنگ ايران در بازي‌هاي المپيک به حساب مي‌آيد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قبل از مسابقه فکر مي‌کردم بتوانم اين حريف را شکست دهم و روي سبک بازي او کار کرده بودم. در اين مسابقه نيز خوب ظاهر شدم و در حد انتظار خودم بازي کردم.

عالميان در پاسخ به سوال خبرنگار اعزامي ايسنا مبني بر اينکه آيا اين برد تاريخي تو را قانع مي‌کند، گفت: از اينکه اولين برد تاريخي پينگ پنگ ايران در تاريخ المپيک‌ها به دست آوردم، خوشحالم، اما به اين يک برد قانع نمي‌شوم. تمام تلاشم را در ادامه مسابقه‌ها خواهم کرد.

وي در مورد مسابقه دور بعد خود با حريف هنگ کنگي که رده 32 جهان را دارد گفت: حريفم پينگ پنگ باز بسيار خوبي است اما هيچ چيز را نمي‌شود پيش‌بيني کرد و من تمام تلاشم را در مسابقه فردا خواهم کرد. يک برد من را قانع نمي‌کند.

عالميان همچنين درباره صعود به دورهاي بالايي المپيک هم گفت: اينجا مسابقه‌هاي المپيک است و جو آن با رقابت‌هاي ديگر فرق دارد. از حالا نمي‌توانم پيش‌بيني کنم که در مسابقه‌هاي بعدي چه مي‌شود اما اين را مي‌گويم که تمام تلاشم را خواهم کرد تا بهترين بازي‌ام را به نمايش بگذارم.

حمید.bmp

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها