0

لطیفه هاو جوک ها

rezamehri
rezamehri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 365

پاسخ به:لطیفه هاو جوک ها
دوشنبه 2 بهمن 1391  11:24 PM

ریشامو زدم دوستم بهم میگه دوباره ریشاتو با ماشین زدی؟ بهش میگم پ ن پ این دفعه به خاطر روی ماه تو با موتور زدم

یه سطل رنگ دارم می برم خونه همسایمون میگه میخوای خونه رو رنگ کنی؟ گفتم:پ ن پ میخوام ریاضی حل کنم.

م میــبینه که دارم فیسبوک چک میکنم میگه : همش تو فیسبوکی با دوستات مـی فیسبوکی منم گفتم : پ ن پ من مارک زاکربرگم دارم اوضاع کاربران فیسبوکــو چک میکنم یه وقت کم و کسری نداشته باشن بابام گفـ : د ِ نــه دِ اگه تو زاکربرگ بـودی پول شارژ ای دی اس الــو از من نمیگرفتی من گفتم : شمام د ن د رو میدونی گفــ : پ ن پ فقط تو میدونی

برای اولین بار یه نمره خوب از امتحان ادبیات گرفتم. معلمه میاد سر کلاس امتحانارو پخش کنه به من که میرسه میگه آقای فلانی خودت امتحانو نوشتی؟ گفتم پ ن پ خودم کسالت داشتم به بابام گفتم بیاد بنویسه برام.آخه من و بابام نداریم که.

رفتم نونوایی طرف میگه اومدی نون بگیری میگم پَ نَ پَ اومدم تایپ یاد بگیرم

به مامان بزرگم گفتم کرم زدی جوون به نظرمیای؟؟میگه پ ن پ خواب بودم شاهزاده با اسب سفید اومد بوسم کرد جوون شدم

پدربزرگم فوت کرده تو قبرستونیم دوستم زنگ زده میگه کجایی؟ میگم بهشت زهرا ! میگه واسه چی ؟ میگم واسه پدر بزرگم. میگه اِ ؟ فوت کرده ؟ میگم پـَـــ نَ پـَـــــ تمرینی اومدیم مانور !

تشکرات از این پست
prompet
دسترسی سریع به انجمن ها