0

اخبار قرآنی 4 مرداد91

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار قرآنی 4 مرداد91
چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:38 PM

حجت‌الاسلام قرائتی:
عمل به احکام قرآن گزینشی نباشد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه نباید به احكام و دستورات قرآن گزينشی عمل كنيم، گفت: عمل به تمام احكام قرآن، رمز پيشرفت است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمين محسن قرائتی، دبیر ستاد اقامه نماز کشور‌ عصر روز گذشته، سوم مردادماه در جمع دانشجويان شركت‌كننده در طرح ولايت در مسجد امام رضا(ع) دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه نباید به احكام و دستورات قرآن گزينشی عمل كنيم، گفت: عمل به تمام احكام قرآن، رمز پيشرفت است.

وی تأكيد كرد: جوانان بايد اين مسئله را همواره به ياد داشته باشند كه اگر در زمينه‌ای با شكست مواجهه شدند، نااميد نشوند، زيرا ممكن است موفقيت آن‌ها در زمينه ديگری باشد، برای مثال، من به‌‌عنوان يك روحانی اصلاً در زمينه روضه‌خوانی تبحر ندارم و بارها در روضه‌خوانی شكست خوردم.

دبیر ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: داروين، دانشمند بزرگ علوم طبيعی نيز، در دو رشته تحصيلی ناموفق بود تا اينكه بالاخره وارد علوم طبيعی شد و در اين زمينه موفقيت‌های بزرگی كسب كرد.

وی بيان كرد: بسياری اين شبهه را مطرح می‌كنند كه چرا كشورهايی كه مسلمان و نمازخوان نيستند، موفق هستند، بايد به آن‌ها گفت دليل موفقيت آن‌ها را نبايد جست‌وجو كنيد، بلكه بايد دنبال علت شكست خود باشيم و آن هم اين است كه به برخی از آيات قرآن عمل كرديم و برخی را عمل نكرديم.

وی گفت: علاوه بر این دانشگاه‌ها به‌عنوان مراکز اصلی علم و تربیت نیز باید در زمینه تفسیر قرآن فعال شوند زیرا در حال حاضر پاسخ تمام مسائل سیاسی، اعتقادی و فرهنگی در قرآن است.

حجت‌الاسلام‌ قرائتی اظهار كرد: بسياری از جوانان، با مسائل اصلی اعتقادی خود مانند نماز آشنايی ندارند و سراغ برخی مسائل سياسی رفته‌اند، در حالی كه بايد ابتدا در زمينه اعتقادی خود را تقويت كنند.

وی عنوان كرد: اگر جوانان را با نماز آشنا كنيم، بسياری از مسائل ديگر نيز حل می‌شود و نكته مهم اين است كه اولاً بايد از اقوام خود برای نماز دعوت كنيم و در وهله دوم به ياد داشته باشيم كه اسلام اساسش بر محبت است و بايد با روشی ملايم آن‌ها را به دين و نماز دعوت كرد.

دبیر ستاد اقامه نماز کشور ابراز کرد: علاوه بر اين دانشگاه‌ها به‌عنوان مراكز اصلی علم و تربيت نيز بايد در زمينه تفسير قرآن فعال شوند، زيرا در حال حاضر پاسخ تمام مسائل سياسی، اعتقادی و فرهنگی در قرآن است.

وی تأكيد كرد: آنچه در حوزه و دانشگاه جوانان در پی يادگيری آن هستند، بايد بخشی از مشكلات فردی و يا اجتماعی را حل كند.

حجت‌الاسلام قرائتی يادآور شد: نسل جوان در حال حاضر، با شبهات بسيار زيادی مواجه است و بايد به‌ شيوه اصولی به اين مسائل پاسخ داده شود، زيرا جوانان امروز ايران اسلامی كه افرادی تحصيل‌كرده و ولايتمدار هستند، بازوهای قدرتمند امام زمان(ع) محسوب می‌شوند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها