0

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سباستين کو: بولت اسطوره زنده است
شنبه 21 مرداد 1391  4:30 PM


کنترل دوپينگ از دوندگان جامائيکايي مناسب بوده است

سباستين کو: بولت اسطوره زنده است


رييس کميته‌ برگزاري المپيک اعلام کرد که از دوندگان جامائيکايي به نحو مناسبي آزمايش دوپينگ گرفته شده است.


کارل لوئيس آمريکايي قهرمان سابق دوي جهان پس از قهرماني‌هاي ورزشکاران جامائيکايي در رقابت‌هاي دوي المپيک آنها را به دوپينگ متهم کرده بود و گفته بود که از دوندگان جامائيکايي آزمايش دوپينگ مناسبي گرفته نمي‌شود. پس از اين اظهارات يوسين بولت اعلام کرد که ديگر براي کارل لوئيس احترامي قائل نيست.

"سباستين کو" رييس کميته‌ برگزاري المپيک لندن هم اظهارات لوئيس را رد کرد و گفت که از نحوه آزمايش دوپينگ در المپيک رضايت دارد و دوندگان جامائيکايي به نحو مناسبي مورد آزمايش قرار گرفته‌اند.

وي گفت: به اعتقادم من فدراسيون جهاني دووميداني چه در سطح داخلي و چه در سطح بين‌المللي برنامه‌هاي خوبي براي آزمايش دوپينگ دارند و فدراسيون دووميداني جامائيکا هم طبق ارزش‌ها و پروتکل‌هاي موجود با ما همکاري کرده است.

يوسين بولت در المپيک لندن به عنوان قهرماني دوي 100 متر و 200 متر دست يافت تا از قهرماني خود در المپيک 2008 پکن با موفقيت دفاع کند. با اين حال ژاک روخه رييس کميته‌ بين‌المللي المپيک اعلام کرده بود که يوسين بولت هنوز فاصله زيادي براي تبديل شدن به يک اسطوره دارد.

کو اعلام کرد با روخه موافق نيست و به اعتقاد او بولت يک اسطوره زنده است. وي گفت: به جز بولت هيچ دونده ديگري نتوانسته به طور متوالي در ماده‌هاي 100 متر و 200 متر به قهرماني برسد.

 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها