0

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

آرزوهاي «پولدي» در لندن
چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:57 PM

آرزوهاي «پولدي» در لندن
جام جم آنلاين: لوكاس پودولسكي مي‌گويد پيوستن‌اش به تيم فوتبال آرسنال براي فصل آينده هيچ موضوع پيچيده و بزرگي نبوده و او بسيار آسان و راحت به اين كار دست زده است.

به اعتقاد اين مهاجم آلماني، آرسنال از بهترين‌ها در جهان اين ورزش و صاحب يك سرمربي كلاس جهاني همچون آرسن ونگر است. ‌

پودولسكي 27 ساله و چپ‌پا و گلزن كه فصل گذشته تيمش با كسب رتبه ماقبل آخر در جدول رده‌بندي ليگ دسته اول آلمان مستاجر دسته دوم آن شد، پيش از اتمام آن مسابقات با توپچي‌هاي شهر لندن براي بازي در جمع آنان در فصل آينده به توافق رسيد و به اين ترتيب يك نامدار و باكلاس و غيرانگليسي ديگر نيز به جمع مردان خارجي پرشماري پيوست كه تا به حال با ونگر فرانسوي كار كرده‌اند.

پولدي كه در ازاي 13 ميليون يورو از كلن به ورزشگاه «الامارات» شهر لندن آمده و به‌رغم سقوط تيمش به دسته‌اي پايين‌تر با زدن 18 گل‌باز هم از معدود خوب‌هاي كلن در فصل توام با فلاكت گذشته بود، مي‌گويد: «به محض اين كه از آرسنال با من تماس گرفتند، فهميدم همين راه درست براي من است. آرسنال بدون شك نامي بزرگ و باشگاهي معتبر در اين ورزش است و تمامي شرايط و فضا و امكانات باشگاه‌هاي معتبر و كلاسيك را دارد و سرمربي آن نيز مردي پرسابقه و خوشنام است.»

پودولسكي در سال 2006 انتقال پرسروصدا،‌ اما نه‌چندان موفقي به بايرن مونيخ داشت و طي سه فصلي كه در آنجا گذراند، هرگز تمام توانايي‌هاي خود را ارائه نداد و حالا اين بيم وجود دارد كه آن سناريو براي وي در لندن هم تكرار شود و در هر حال در اين قضيه ترديدي وجود ندارد كه او در باشگاه بالنسبه كوچك محبوبش يعني كلن، صرف‌نظر از جدل‌هاي فصل آخر، اوقات خوش‌تر و موفق‌تري را سپري كرد و هيچ‌جا به اندازه كلن راحت و موفق نبود.

با اين حال وي مي‌گويد: «شايد در بدو ورودم به ايالت باوارياي آلمان بيش از حد جوان بودم و نتوانستم خودم را به شكل لازم با مسائل وفق بدهم. اينك شرايط با آن زمان بسيار فرق مي‌كند و بسيار پخته‌ترم و فكر مي‌كنم بهتر مي‌توانم با شرايط موجود وفق يابم و چيزي بشوم كه بايد باشم.»

براي پولدي پيوستن به دو سه تيم ديگر بوندس‌ليگا هم امكان‌پذير بود، اما از اين را نخواست و ترجيح داد چالشي تازه در كشوري بجز آلمان داشته باشد.

از سوي ديگر او مايل نبود با الحاق مجدد به تيمي آلماني، افسردگي هواداران كلن كه وي را بسيار دوست مي‌داشته‌اند، از نو ببيند.

پيوستن او به آرسنال مصادف با تلاش‌هاي نه‌چندان مثمرثمري بوده كه آرسنال براي حفظ بهترين گلزن فصل گذشته و كاپيتان هلندي خود «رابين فان پرسي» طي هفته‌هاي اخير صورت داده، ولي اگر اين چپ‌پاي 29 ساله سرانجام برود، چه‌بسا «پولدي» انتخاب نخست و اصلي ونگر براي پركردن جاي او بدون اعلام صريح اين نكته به وي و ديگران بوده باشد و چه‌بسا اين كار بزرگ، هدف و آرزوي عمده اين تيزپاي ضربتي و فرصت‌شناس هم باشد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها