رئیس کمیته سازماندهی: خوشحال میشوم رئیس فدراسیون جهانی دوومیدانی شوم
چهارشنبه 4 مرداد 1391 5:26 PM
خبرگزاری فارس: رئیس کمیته برگزاری مسابقات لندن ۲۰۱۲ علاقمند به در اختیار گرفتن پست ریاست فدراسیون جهانی دو و میدانی است.

به گزارش خبرگزاری فارس روزنامه تایمز در تازهترین شماره خود که چهارشنبه (امروز) منتشر شد، از قول «سباستین کو» عنوان کرد برای آینده آمادگی قبول پذیرش ریاست این سازمان را دارد.
این مقام که خود در روزگار جوانی دوندهای مطرح و صاحب عناوین متعدد بود، اظهار داشت: خوشحال خواهم شد اگر بتوانم در عرصه ورزش اصلی خودم کار کنم. البته برای اولین بار است که در مورد پست ریاست فدراسیون جهانی دوومیدانی اظهار نظر میکنم. باید گفت برای این منظور آمادگی دارم و می دانم چگونه باید دوومیدانی را به پیش برد.
او که برای پیشبرد مسابقات المپیک لندن زحمات بسیاری را کشیده است، ادامه داد: خوشبختانه اکنون رئیس بزرگی در این سازمان حضور دارد. بنابر این بحث حضورم زمانی مطرح خواهد شد که او بنابه هر علتی به کار ادامه ندهد.
این اظهارات از سوی «کو» در حالی عنوان شد که لامین دیاک، رئیس کنونی فدراسیون جهانی تا 3 سال دیگر از مقامش کنارهگیری خواهد کرد.
براساس گزارش روزنامه انگلیسی، «سرگئی بوبکا» قهرمان معروف پرش ارتقاع سابق از اوکراین نیز خواهان پست ریاست است. این دو گزینه اکنون به عنوان نایب رئیس فدراسیون مذکور فعالیت میکنند.
پیکارهای لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع خواهد شد و تا تاریخ یکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد یافت.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...