0

اخبار دانشگاهی (91/05/04)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار دانشگاهی (91/05/04)
چهارشنبه 4 مرداد 1391  5:13 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
بازخوانی دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب در رمضان 85
قدرت تحلیل سیاسى پیدا کردن وظیفه تشکل‌هاى دانشجویى است

خبرگزاری فارس: رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند:‌ «سیاستگری یعنى حقیقتاً فهم و قدرت تحلیل سیاسى پیدا کردن که یکى از وظایف تشکل‌هاى دانشجویى این است.»

خبرگزاری فارس: قدرت تحلیل سیاسى پیدا کردن وظیفه تشکل‌هاى دانشجویى است

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانه سال 85 با دانشجویان، ابتدا مشخصه‌هاى بارز و جذاب محیط دانشجویى را بیان می‌کنند که از نگاه ایشان سه چیز است: «نگاه نو به مسائل، نگاه و توقعات آرمانى و زبان انتقادى و طلبکارانه.»

ایشان در توضیح داشتن زبان انتقادی و طلبکارانه می‌فرمایند: «این زبان انتقادى هم برخاسته از همان نگاه و توقعات آرمانى است؛ راضى نبودن به آنچه که داریم، معنایش میل و گرایشِ رسیدن به آن چیزى است که نداریم و این درست همان چیزى است که ما می‌خواهیم.»

ایشان با بیان اینکه دانشجویان باید قدرت تحلیل مسائل و جریان‌هاى مهم کشور را داشته باشند،می‌فرمایند: «سیاست در دانشگاه‌ها-که بنده همیشه روى آن تأکید کرده‌ام-به این معناست. ما دو کار سیاسى داریم: سیاست‌زدگى و سیاست‌بازى؛ این یک‌جور کار است. این را من به هیچ‌وجه تأیید نمی‌کنم؛ نه در دانشگاه و نه در بیرون دانشگاه؛ به خصوص در دانشگاه. یکى هم سیاستگرى است؛ یعنى حقیقتاً فهم و قدرت تحلیل سیاسى پیدا کردن؛ که یکى از وظایف تشکل‌هاى دانشجویى این است. هر حرفى را به آسانى نپذیرد و هر احتمالى را به‌ آسانى در ذهن خودش راه ندهد یا رد نکند؛ این قدرتِ تحلیل سیاسى، خیلى مهم است.»

رهبر انقلاب در مورد عمق بخشیدن به معرفت دینى در دانشجویان نیز می‌فرمایند: «کافى نیست که ما از لحاظ عاطفى و احساسى، به دین و مظاهر دینى علاقه‌اى داشته باشیم یا علاقه‌اى نشان بدهیم. یک وقت هم که وقت استفاده از تعلیم و معرفت دینى است، بمانیم و نتوانیم وظیفه‌مان را تشخیص بدهیم یا از آن ایمان، پشتوانه‌اى براى عمل پیدا کنیم؛ این کافى نیست. باید کار معرفتى عمیق انجام بگیرد. نظامى که بر اساس تفکر و معرفت اسلامى بر سر کار بیاید، نظامى است که مسائل معنوى انسان، جزو عناصر اصلى آن خواهد بود.

 

خصوصیت این نظام، این نیست که به مسائل مادى توجه نخواهد کرد و هدفش را فقط معنویات قرار خواهد داد، نه؛ این یک مغالطه و نشانه‌ى غلط دادن است؛ که در تبلیغات جهانى علیه ما، این نشانه داده می‌شود. به هیچ‌وجه این‌گونه نیست؛ بلکه معناى تشکیل چنین نظامى، این است که عنصر گمشده‌ از میان بشر، یعنى عنصر «معنویت» - که تحت تأثیر پنجه‌ى قدرتمندِ قدرتمندان عالم است - به زندگى بشریت بر می‌گردد.»

ایشان در ادامه افزودند: «براى اینکه ما بتوانیم به این آینده‌هاى مطلوب برسیم، احتیاج به نسل جوانِ باهمتِ پُرانگیزه‌ى مؤمنِ تلاشگرِ کاردانِ راه‌بلد داریم. یکى از شرایط اصلى‌اش مؤمن بودن و متقى بودن است؛ اینکه میگوییم تشکل‌هاى اسلامى و محیط‌هاى دانشجویى، معارف و معرفت اسلامى را در خودشان عمق ببخشند، براى این است که بتوانند این بار سنگین را بر دوش بگیرند و به منزل برسانند؛ والّا نمی‌شود. این نکته و حرف اصلى ما با مجموعه‌هاى دانشجویى است.»

رهبر انقلاب در پایان با تاکید بر معنویت همراه با مسئولیت می‌فرمایند: «مسئولیت شما سنگین است؛ هم باید درس را بخوانید، هم محیط سیاسى‌تان را بشناسید، هم روى محیط سیاسى اثر بگذارید و هم خودتان را از لحاظ فکرى و روحى آماده کنید براى فردایى که بلاشک وزن این نظام متکى به معنویت-یعنى نظام جمهورى اسلامى-در معادلات جهانى بین‌المللى، ده برابر امروز خواهد شد. مطمئن باشید که ما چنین روزى را در پیش داریم و شما جوان‌هاى امروز، آن روز را خواهید دید.»

مقام معظم رهبری در پایان اینطور دعا می‌کنند: «از خداوند متعال مسئلت می‌کنیم که همه‌ شماها را حفظ کند و ذخیره‌هاى ارزشمند آینده قرار بدهد و توفیق رشد روزافزون به همه شماها عنایت فرماید، و ان‌شاءاللَّه خداوند شما را به پدر مادرهایتان ببخشد.»

انتهای پیام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها