0

اخبار دانشگاهی (91/04/27)

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار دانشگاهی (91/04/27)
سه شنبه 27 تیر 1391  11:00 PM

نسخه چاپيارسال به دوستان
امیریان:
تشکل‌های دانشجویی باید برای مبارزه با جریان‌های رادیکال هدایت شوند

خبرگزاری فارس: دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: فضای دانشگاه می‌تواند مورد سوءاستفاده جریانات رادیکال قرار گرفته شود، لذا تشکل‌ها می‌بایست در زمینه برخورد و مبارزه با این تهدید هدایت شوند.

خبرگزاری فارس: تشکل‌های دانشجویی باید برای مبارزه با جریان‌های رادیکال هدایت شوند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، اولین نشست هماهنگی تشکل‌های اسلامی دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور ساعاتی پیش با قرائت بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.

در حاشیه این نشست 3 کارگروه ویژه تشکیل شد. کارگروه اول با موضوع بررسی راهکارهای چگونگی حفظ اتحاد استراتژیک در عین تفاوت در تاکتیک با مسئولیت دفتر تحکیم وحدت برگزار شد.

مهدی امیریان دبیر دفتر تحکیم وحدت گزارش کار این کارگروه را ارائه داد.

وی گفت: همه ما تشکل‌ها از نظر اصول و ارزش کوچکترین انحرافی با آرمان‌ها نداریم و مهمترین بحث‌هایی که در این کارگروه شد این بوده که نسبت به اصول دغدغه‌مند بمانیم.

امیریان ادامه داد: از دیگر بحث‌های مطرح شده شناخت دقیق دوست و دشمن است که این شناخت در نگاه جبهه‌ای ما بسیار مؤثر واقع می‌شود.

وی ادامه داد:‌ با جذب قشر خاکستری که انتقادهایی دارند و بعضا بی‌تفاوت شده‌اند، می‌توانیم در مشارکت‌ گرفتن آنها در فعالیت‌ها به پویایی و تکامل دانشگاه کمک کنیم.

امیریان اضافه کرد: فضای دانشگاه می‌تواند مورد سوءاستفاده جریانات رادیکال قرار گرفته شود، لذا تشکل‌ها می‌بایست در زمینه برخورد و مبارزه با این تهدید هدایت شوند.

دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: در این کارگروه بحث موازی کاری مطرح و گفته شد که تشکل‌ها نباید با هم موازی‌کاری داشته باشند که این امر برگزاری جلسات رفاه در دانشگاه‌ها محقق می‌شود.

امیریان گفت:‌ در کارگروه بررسی راهکارهای چگونگی حفظ اتحاد استراتژیک به این نتیجه رسیدیم که هرچند یک بار تشکل‌ها می‌بایستی خودشان را نقد و بررسی کنند و با آسیب‌شناسی تحرکات خود در اصلاح فعالیت‌های آینده‌شان مؤثر واقع شوند.

وی با تاکید بر اینکه نباید به تشکل‌ها اصالت دهیم، گفت: هدف غایی مشخص است اما تشکل‌ها تنها وسیله‌ای هستند برای نیل به این اهداف که خود به تنهایی اصالتی ندارند.

دبیر دفتر تحکیم وحدت ادامه داد: تشکل‌ها می‌بایستی با هوشیاری از دخالت سیاسیون و احزاب خارج از دانشگاه که همیشه نسبت به دانشگاه چشم طمع داشته‌اند جلوگیری کنند.

وی با تاکید بر اینکه تشکل‌های دانشجویی باید برنامه محور باشد، گفت:‌ باید بحث فکری را در کارهای تشکیلاتی تقویت کنیم و همچنین در این کارگروه تاکید شد که باید به تکلیفمان عمل کنیم و نتیجه‌محور نباشیم.

وی در انتها گفت: در مواضع سیاسی و مسائل انتخاباتی شاخص‌ها و معیارها باید مورد توجه قرار بگیرند و باید از ورود به مصادیق پرهیز شود.

انتهای پیام/

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها