پاسخ به:اخبار قرآنی (يكشنبه 25 تير 1391 )
دوشنبه 26 تیر 1391 3:00 AM
| فرجالله عباسزاده: اخلاق قرآنی معلم مهمترين عامل جذب جوانان به كلاسهای قرآن است |
گروه فعاليتهای قرآنی: مربی قرآن دارالقرآن امام علی(ع) از شهرستان جهرم، اخلاق قرآنی معلم را مهمترين عامل جذب جوانان به كلاسهای قرآن عنوان كرد. فرجالله عباسزاده، مربی قرآن دارالقرآن امام علی(ع) شهرستان جهرم، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) در خصوص فعاليتهای قرآنی اين موسسه اظهار كرد: دارالقرآن امام علی(ع) فعاليت خود را از 11 سال پيش آغاز كرده است كه البته من سه سال است كه با اين مجموعه همكاری دارم. وی ادامه داد: دارالقرآن امام علی(ع) يك موسسه غيرانتفاعی است كه مدارس را در مقاطع مهدكودك، دبستان، راهنمايی، از جهت آموزشهای قرآنی پوشش میدهد و به تازگی هم اين مجموعه در مقطع دبيرستان كار خود را آغاز كرده است و من به عنوان مربی پرورشی، يك ساعت قرآن اضافه بر برنامه درس میدهم. وی بيان كرد: اين موسسه به عنوان يكی از بزرگترين موسسات قرآنی، چندين مدرسه را تحت پوشش قرار داده است و حدود 700 دانشآموزان را در دو بخش دختران و پسران شامل میشود. با اينكه اين موسسه غيردولتی است و بابت آموزش دانشآموزان در آنجا هزينه دريافت میشود ولی خيلی از خانوادهها به اين كلاسها علاقهمند هستند. عباسزاده افزود: اين استقبال خانوادهها برای شركت كودكانشان در اين كلاسهای قرآن به دو خاطر فضای مدرسه و آموزشهای قرآنی است. اين موسسه چون حالت غيرانتفاعی دارد مشكل خاصی در تامين هزينهها وجود ندارد و بخشی از هزينهها نيز توسط خیّران تامين میشود. اين مربی قرآن كريم درباره رمز موفقيت اين موسسه در جذب مخاطبان از دانشآموزان تصريح كرد: در جاهای مختلف معمولاً خانوادهها بيشتر برای كلاسهای زبان و كامپيوتر هزينه میكنند و كمتر به كلاسهای قرآنی بها میدهند اما در اين موسسه برعكس است و خانوادهها برای كلاسهای قرآنی نيز هزينه میكنند. وی گفت: اخلاص خود موسسان و معلمان نقش زيادی در جذب مخاطبان دارد زيرا كادر اجرايی و معلمان قرآن كريم اين موسسه با اخلاص كار میكنند و توقع و چشمداشتی جز گسترش فرهنگ قرآن ندارند و حتی هزينه اياب و ذهاب هم به آنها پرداخت نمیشود ولی تمام توان خود را برای انگيزهبخشی به نوجوانان میگذراند. عباسزاه عنوان كرد: در اين كلاسها احكام هم تدريس میشود و شايد دانشآموز راهنمايی اين مدارس به اندازه يك دانشجو احكام و مسائل دينی و امور اعتقادی را فرا گرفته است. اين دارالقرآن مورد حمايت مالی مركز هماهنگی، توسعه و ترويج فعاليتهای قرآنی كشور قرار میگيرد. وی درباره برنامههای دينی و قرآنی جذاب در شهرستان جهرم خاطرنشان كرد: من در پايگاه مقاومت بسيج نيز فعاليت میكنم و میتوانم بگويم كه جا دارد تا مسئولان از لحاظ مالی توجه بيشتری به برنامههای دينی و قرآنی داشته باشند. در جامعه ما رسانههای مختلفی از طريق تهاجم فرهنگی برای انحراف جوانان برنامه دارند. اين مربی قرآن تصريح كرد: بودجههايی كه برای برنامههای حمايتی مراكز و نهاهای مردمی است بسيار ناچيز است و در برابر بودجهای كه دشمن برای انحراف جوانان صرف میكند خيلی كمتر است. اين حمايت بايد بيشتر از كانونهای قرآن و عترت و كانونهای بسيج برای اقشار مختلف صورت گيرد تا بتوانند در اين جبهه فرهنگی برنامههای خوبی را برای جوانان تدارك ببينند. وی گفت: جذب نوجوان و جوان به كلاس قرآن تنها از طريق اخلاق خوب و عمل به دانستهها صورت نمیگيرد بلكه احتياج به حمايتهای مالی، اردو، تشويق، جايزه و ... نيز دارد. |
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی