0

bivafa روی صندلی داغ!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
چهارشنبه 28 تیر 1391  3:01 AM

نقل قول hojat20

با سلام

از طرز برخورد شما به تمامی سوالات گله دارم وقتی کسی سوال می کنه باید جوابش را داد نگین که پست قبلی جوابش را دادم در ضمن شما از تمامی سوالات دوستان طفره می رین و جواب درست و حسابی بهش نمی دین بیشتر دقت کنین

سلام خدمت شما دوست گرامی.

بنده قصد خدای ناکرده بی احترامی به کسی را نداشته ام، اگر اعمالم این شائبه را برای شما ایجاد کرده معذرت میخوام.  

در مورد اینکه سوال کنه باید جوابش رو داد ،صحیح میفرمایید و بدیهی است. اما خُب وقتی که مثلاً دوست دیگری همین سوال رو پیش از این کرده، جواب دادن دوباره نیازی نیست به نظرم! چون اینطوری ممکن هست کمی بی نظمی شود و دوستانی هی یک سوال تکراری را بپرسند! در اینجا 2 کار میشود کرد، یکی اینکه من برم همون جوابی که به نفر قبلی دادم را کپی پیست کنم(چون جواب به یک سوال ثابت علل القاعده یکسان خواهد بود) و یا اینکه این کار را بسپارم یه کاربری که خودش سوال تکراری کرده است و بگویم به پاسخ های قبلیم رجوع نماید!! بنده راه دوم را برگزیده ام چون حقیقتاً در مدت صندلی داغ وقتم محدود میباشد(اصلاً قصد منت گذاشتن و اینها ندارم،عین حقیقت رو میگم) برای همین دوباره کاری نمیکنم! دلیل دیگرش هم همانطور که گفتن نباید نظم برنامه صندلی داغ با سوالات و جوابهای تکراری بهم بخورد! ممکن است دلزدگی هم ایجاد نماید! بهتر بود که شما و یا کلاً همه ی کاربران قبل از پرسیدن سوال خود یکبار سوال سایر کاربران را هم مشاهده کنند، شاید من به همان سوال آنها پاسخ داده باشم و دیگه نیازی به پرسیدن و جواب دوباره نباشه!  یادآور میشوم که تا آنجایی که متوجه شدم یمی از وظایف مدیر گرامی جناب qolameali ویرایش همین سوالات تکراری است. 

بحث طفره رفتن هم نظر شماست! کس دیگری این موضوع رو بهم نگفته. حالا اگر احیاناً مورد خاصی سراغ دارید بفرمایید بررسی میکنم. و باز یادآور میشوم شاید در مورد برخی سوالات نخواستم که جواب دقیقی بدهم! فکر نکنم مجبور باشم که تمام اطلاعات شخصی خودم را اینجا اعلام نمایم! یادمان نرود که یکی از قوانین صندلی داغ اختیار مهمان در جواب دادن به سوالات کاربران میباشد! 

بازم ممنون که سر میزنید و پیگیر صندلی داغ هستید. امیدوارم از دست بنده ناراحت نباشید.

یا علی 

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
hojat20
دسترسی سریع به انجمن ها