0

bivafa روی صندلی داغ!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:bivafa روی صندلی داغ!!!
دوشنبه 26 تیر 1391  1:44 PM

نقل قول samsam

با سلام به جناب bivafa

1. چه غذایی رو دوست داری؟
  2. چه میوه ای رو دوست داری؟
  3. از کدوم ماشین خوشت میاد؟
  4. از کدوم مدیر انجمن خوشت میاد؟
  5. چه وسیله ای رو برای سفر می پسندی؟
  6. (ویرایش توسط مدیرتالار: سؤال 6 به دلیل اضافی بودن حذف شد.)

با تشکر

سلام خدمت جناب samsam ، مدیری که من به شخصه کمتر باهاش برخورد داشتم اما خدمتتون ارادت دارم،تشکر میکنم که تشریف آوردید......

1- ااکثرشون رو دوست دارم، اما به چلوکباب کوبیده،کباب برگ،ماکارونی و برخی غذاهای غیررسمی که مادرم درست میکنه و اسمشون رو نمیدونم(!!)علاقه بیشتر دارم! 

2- متاسفانه با اینکه میوه خواص زیادی داره ،زیاد میوه خور نیستم و همیشه سر این خانواده بهم ایراد میگیرند! ولی پرتقال،خیار،هلو انجیری ،خرمالو ،گلابی و انبه رو بیشتر از بقیه دوست دارم!!

3- والا برای ما که ماشین نداریم(منظورم خودمه!) از ژیان هم خوشم میاد!!چون خیلی دوست دارم یه خودرو شخصی داشته باشم و بتونم باهاش مسافرت برم! اما در حد تخیلی بخوام بگم از ماشین های شرکت فراری، پورشه ، لامبورگینی به طور کلی خوشم میاد ! چندین فیلم از روند کار این شرکت ها و خط تولید و .... دیده ام، واقعاً دارای تکنولوژی و دقت و کیفیت فوق العاده ای هستند!!

4- مدیران انجمن همه شان خوب هستند، یک زمانی با چندنفر از دوستان مدیر انجمن جر و بحث هایی داشتم،اما الان تقریباً با همگی رابطه خوبی دارم! با برخی شان رابطه ام بیشتر هست و یا اخلاقیاتمان بیشتر بهم نزدیک هست که نام چندتاشون که در ذهنم هست میگم :  qodrat - mehdi0014 - nikbakht88 - qolameali  farshon -hamed_yurdum- javid100 - mina_k_h - doctor114

5- موتور سیکلت!!!

در پناه خدا موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
javid1000 mehdi0014 samsam nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها