0

گالياني: کاري با سن بازيکنان ندارم

alaleh70
alaleh70
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3248

گالياني: کاري با سن بازيکنان ندارم
سه شنبه 20 تیر 1391  3:28 PM

ميلاني ها تمرينات اين فصل خود را صبح امروز در حالي آغاز کردند که فصل گذشته قهرماني را به بانوي پير تقديم کرده و در بازار نقل و انتقالات تابستاني اين فصل نيز براي تقويت تيم خود آچربي ، مونتوليوو و کنستانت را به خدمت گرفتند.

در آستانه آغاز فصل جديد در رختکن روسونري، گالياني به رسانه ها گفت: " هدف اصلي رقابت براي رسيدن به قهرماني است . ما مي خواهيم مصدومين را کاهش دهيم چرا که مي دانيم افزايش مصدومين موجب کاهش زيبايي بازي ها و افت نتايج مي شود. چند بازيکن از ما جدا شده اند اما بازيکنان جديدي مثل اچربي و کنستانت به جمع ما اضافه شده اند. ما فکر مي کنيم تيم ما به اندازه ي کافي قدرتمند است که بتواند به اهدافي که تعيين کرده ايم برسيم. امروز تنها آمبروسيني از آن روز هاي بياد ماندني و آن تيم قهرمان ليگ قهرمانان با ما هست. بايد از همين جا با همه ي آن ستاره هايي که سال ها براي ما زحمت کشيده اند خداحافظي کنم . اما هنوز کاپيتان با ماست..."

گالياني ادامه داد:" تيم جوان؟! من کاري به سن بازيکنان ندارم. يک بازيکن يا خوب است يا بد و ارتباطي با سن او ندارد. سيلوا و زلاتان با ما مي مانند اما تا پايان فصل نقل و انتقالات زمان زيادي باقي است و هر اتفاقي ممکن است رخ دهد. با اين حرف نمي گويم که آن ها مي روند يا کسي مي آيد؛ اما سال گذشته انتظار نداشتم که در لحظات آخر نوچرينو و آکوئيلاني را به تيم اضافه کنم. من ليست نهايي را در ساعت 7:01 دقيقه ي بعد از ظهر 31 آگوست در اختيار شما قرار مي دهم.همه ي انتقالات زير نظر آلگري صورت مي گيرد. اينجا تنها يک نفر در راس نيست و ما به عنوان يک تيم تصميم گيري مي کنيم."

نايب رئيس روسونري درادامه صحبتهايش گفت:" تغييرات زيادي در تيم بوجود آمده وهسته ي اصلي تيم از ما جدا شده است و اکنون ميلان پوست انداخته ؛اين يک ميلان جديد است. زماني همه ي بازيکنان بزرگ به ايتاليا مي آمدند ، اما الان ديگر امکانش وجود ندارد. بازيکنان بزرگ با قيمت خريد بالا و دستمزد هاي سرسام آور ديگر براي ميلان، يووه و اينتر قابل دسترس نيستند. بيست سال پيش ما بيش از رئال و بارسا هزينه مي کرديم ؛اما اکنون نمي توانيم نيمي از هزينه ي رئال و بارسا را پرداخت کنيم. مشکل از ميلان نيست. ايتاليا تغيير کرده ؛ شرايط اقتصادي مانند گذشته نيست و اين گريبان گير فوتبال ايتاليا نيز شده است."

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها