0

مادران شاغل، شادترند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

مادران شاغل، شادترند
دوشنبه 19 تیر 1391  10:45 PM

مادران شاغل، شادترند

» سرویس: اجتماعي - سلامت
3-308.jpg

در يك بررسي جديد معلوم شد مادراني كه خانه‌داري را برمي‌گزينند در مقايسه با مادران شاغل، رضايت و خشنودي كمتري در زندگي احساس مي‌كنند در حالي كه مادران شاغل اغلب شادتر هستند.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، كاترين ريزو، روانشناس دانشگاه ماري واشنگتن در ويرجينيا و دستياران وي در اين بررسي‌ها دريافتند زناني كه معتقد هستند وظيفه سنگين والديني را بر عهده دارند بيشتر در معرض خطر ابتلا به بيماريها و اختلالات رواني از جمله افسردگي هستند.

به نوشته روزنامه ديلي ميل، اين متخصصان معتقدند كه زنان وظيفه والديني را بهتر از مردان به دوش مي‌كشند و يكي از اصلي‌ترين مسئوليتهاي مادر بودن، مراقبت از فرزندان با تمام توان است. اين حس وظيفه شناسي مي‌تواند مادران را دچار اختلالي موسوم به «تناقض والديني» كند و در نتيجه حس گناه و استرس را در مادران افزايش دهد و از شادي و رضايتمندي آنها بكاهد.

اين يافته حاصل مطالعه روي 181 مادر آمريكايي است كه همگي صاحب كودكان زير 5 سال بودند.

انتهاي پيام

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها