0

اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
دوشنبه 19 تیر 1391  3:38 AM

زندانی تبعه افغانستان در زندان جهرم باسواد و حافظ 10 جزء قرآن شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: زندانی تبعه افغانستان با شركت در كلاس‌های نهضت سوادآموزی، باسواد و موفق به حفظ 10 جزء از قرآن مجيد شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از روابط عمومی زندان جهرم، زندانی صمد. الف به جرم حمل مواد مخدر در زندان جهرم تحمل كيفر می‌كند و در اين‌باره گفت: مدت 30 سال است كه در ايران زندگی می‌كنيم و 26 ساله دارای پنج فرزند هستم كه اكنون بی‌سرپرست و از نظر جسمی نيز خودم معلول هستم.

وی اضافه كرد: قبل از ورود به زندان اعتياد داشتم، اما با امكاناتی كه در زندان در اختيارم قرار گرفت با انگيزه در كلاس‌های نهضت سودآموزی شركت كردم و اكنون باسواد و ديگر اعتياد ندارم.

زندانی صمد. الف اظهار كرد: با توكل به خداوند متعال و كمك از روحانيون و مبلغان زندان و استفاده از امكانات فرهنگی موفق به حفظ 10 جزء از قرآن مجيد شدم، به اميد اين كه در آينده حافظ كل كلام‌الله مجيد شوم.

اين تبعه افغانستان افزود: قبل از ورود به زندان آشنايی با قرآن نداشتم و در زندان با آيات روح‌بخش قرآن آشنا و تأثير شگرفی بر روحيه و زندگی‌ام داشته است و با خود عهد بسته‌ام پس از آزادی نيز با قرآن مأنوس و از رهنمودهای آن بهره گيرم.

وی در ادامه از مسئولان قضائی در مورد پرونده خود مساعدت خواست و از همكاری رئيس و مسئولان فرهنگی زندان تقدير كرد.

گفتنی است، در زندان جهرم تعداد 50 نفر از زندانيان پس از گذراندان دوره روخوانی قرآن كريم شروع به حفظ قرآن كريم كرده‌اند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها