0

اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
دوشنبه 19 تیر 1391  3:33 AM

استاندار گيلان:
منتظر واقعی امام زمان(عج) بايد امام‌شناس باشد

گروه سياسی و اجتماعی: استاندار گيلان گفت: منتظر واقعی امام زمان(عج) بايد خود را ارزيابی كرده و امام‌شناس باشد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، مهدی سعادتی، استاندار گيلان، روز گذشته 18تيرماه، در سومين سفر شهرستانی مسئولان دستگاه‌های اجرايی گيلان در ماسال در جلسه شورای اداری اين شهرستان تصريح كرد: مردم بايد با تمام وجود حضور مسئولان را در كنار خود احساس كنند و مسئولان بايد برای برطرف كردن مشكلات مردم تلاش ويژه داشته باشند.

وی نگاه ملت ايران به امام عصر(عج) را ويژه خواند و گفت: منتظر واقعی امام زمان (عج) بايد خود را ارزيابی كرده و امام‌شناس باشد.

سعادتی، با تاكيد بر اينكه مردم ايران نسبت به دين وفادار هستند، خاطرنشان كرد: مردم برای اطاعت از اوامر مقام معظم رهبری و حفظ دين با اقتدار ايستاده‌اند.

وی به زمينه‌های تاريخی ماسال اشاره كرد و گفت: ماسال مردمی ولايتمدار دارد و بقعه‌های متعددی در اين شهرستان وجود دارد.

استاندار گيلان با اشاره به نقاط بكر گردشگری در ماسال ادامه داد: بايد از توانمندی‌های ماسال استفاده بهينه كرد.

وی بر جبران عقب‌ماندگی‌های ماسال تاكيد كرد و گفت: مديران دستگاه‌های اجرايی بايد راهبرد كاربردی و عملياتی داشته باشند.

سعادتی، با بيان اينكه امسال به 14 روستای ماسال گازرسانی ‌می‌شود گفت: آب شرب مناطق روستايی در اولويت برنامه‌ها در ماسال است.

وی از ساخت يادمان ميرزا كوچك جنگلی در ماسال خبر داد و گفت: زمين احداث يادمان ميرزا كوچك جنگلی تهيه شده است.

سعادتی، تهيه دو قطعه زمين برای ايجاد دانشگاه‌های پيام‌نور و آزاد اسلامی در ماسال را از ديگر مصوبات جلسه شورای اداری اين شهرستان عنوان كرد.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها