0

اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
دوشنبه 19 تیر 1391  2:36 AM

ذوالانوار:
نتيجه بيداری اسلامی، مردم‌سالاری دينی در كشورهاست

گروه سياسی و اجتماعی: نماينده مردم شيراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وقوع بيداری اسلامی در كشورهای مختلف دنيا گفت: در حقيقت در بيداری اسلامی مردم خواهان مردم‌سالاری دينی همچون كشور ايران هستند.

حسين ذوالانوار،‌ نماينده مردم شيراز در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه فارس،‌ با اشاره به وقوع بيداری اسلامی در كشورهای مختلف گفت: امام(ره) يك جمله داشتند مبنی بر اينكه اسلام ابرقدرت‌ها را به خاك مذلت می‌كشاند و اكنون مشاهده می‌كنيم كه اين وعده در كشورهای مختلف يكی يكی تحقق پيدا می‌كند.

وی اظهار كرد: با صرف سال‌ها زحمات و هزينه‌های هنگفت، جهان استكبار به‌محوريت آمريكا و انگليس توانست اسرائيل غاصب را تشكيل دهد كه آن را تبديل به پايگاه خود در خاورميانه كردند و در پله بعد قصد داشتند تشكيل خاورميانه بزرگ بدهند كه از نيل آغاز و تا شيراز ادامه داشت، يعنی شيراز هم جزو ملك سليمان و خاورميانه بزرگ می‌شد.

ذوالانوار تصريح كرد: اين بيداری اسلامی همان است كه امام(ره) نويدش را می‌دادند كه نه تنها خاورميانه بزرگ محقق نمی‌شود بلكه ساخته‌ها و بافت‌هايی كه نتيجه آن رژيم نامشروع اسرائيل است، هم امروزه به خطر افتاده و نه تنها نتوانست بزرگتر شود بلكه موجوديش هم به خطر افتاد.

نماينده مردم شيراز در خانه ملت افزود: آن چيزهايی كه همه گفتند تا اسرائيل را حمايت بيشتری كنند و به آن محوريت بدهند يكی پس از ديگری در حال از بين رفتن است.

وی با بيان اينكه مصر كشور محوری و قدرتمند جهان عرب است، گفت:‌ اكنون اين كشور تا حدود زيادی از اهداف غرب فاصله گرفته است و بندهای پشتيبانی اسرائيل يكی يكی سست می‌شود كه البته اين به خاطر دولت مصر نبود بلكه به خاطر بيداری اسلامی بود كه ملت ايران پرچم‌دار آن بود، يعنی در طی 33 سال انقلاب ايران، مردم كشورهای اسلامی حركات، تحولات، خواسته‌ها و هزينه‌ مردم ايران كه به خاطر اهدافشان تلاش كردند را رصد كردند، اين اطلاع و آگاهی برايشان حاصل و باعث شد كه تحولات زنجيره‌ای در جهان اسلام پيش بياييد و مردم پيش‌قدم بشوند و در خيابان‌ها آمده و مطالبات خود را كه عمدتاً اسلام است، بخواهند.

ذوالانوار افزود: گزينه‌هايی از سلسله زنجيری غرب و به‌خصوص آمريكا بودند كه نمی‌توانستند پاسخگوی مطلبات مردم خود باشند، به‌همين جهت درگيری و حركات اجتماعی مردم را تبديل به چالش اجتماعی كردند و سرسختی آن‌ها برای پاسخگويی مطالبات اسلامی ملت‌ها باعث شده كه در كشورهای مختلف انقلاب شود كه در برخی كشورها به اصطلاح همان اول كار توانستند قدم‌های بيشتری پيش بيايند.

دبير ستاد اقامه نماز فارس ابراز كرد: در مصر كمتر پيش آمدند اما مطالبات مردم همچنان ادامه دارد و اكنون اين كشور تا حدودی در دست نظاميانی است كه وابسته به آمريكا هستند، به همين دليل نمی‌توانند به‌طور شاخص تمام خواسته‌های خود را عملياتی كنند؛ چراكه دولت جديد مصر با آمريكا قول و قرارهايی گذاشته و توافق‌هايی داشته‌اند كه برخی از آن‌ها ظهورهايی پيدا كرده است از جمله اينكه نسبت به ايران تعزيرات و حذرهايی داشته باشند.

وی ابراز اميدواری كرد: ان‌شاءلله نور قرآن بيشتر تابش پيدا كند و مردم مطالبات خود را عميق‌تر ببينند و رژيم مصر و نظامی‌ها نتوانند در مقابل خواسته‌های مردم مصر كه همان اسلام با محوريت قرآن و عترت است مقابله كنند و جهان غرب نيز در اين موازنه بازنده است.

ذوالانوار گفت: اميدواريم به‌زودی بيداری اسلامی در كشورهايی مانند سوريه، كويت و قطر نيز به‌وقوع بپيوندد و دنيا به سوی قرآن كريم پيش رود و برای نهضت جهانی امام زمان(عج) آماده شود.

نماينده مردم شيراز در خانه ملت در پاسخ به اينكه بيداری اسلامی در كشورهای منطقه تا چه اندازه در وحدت مسلمان‌ها تأثيرگذار است، گفت:‌ نياز، همراهی و هم‌فكری از جمله عواملی هستند كه وحدت می‌آفرينند و اكنون خواسته مشترك ملت ايران ـ با سبقت 31 ساله كه به تعبيری اگر قبل از پيروزی انقلاب هم اضافه كنيم از نهضت سال 42 تا 90 نزديك به نيم قرن است يعنی ملت ايران نيم قرن از ساير ملت‌ها در اين قضيه جلو است ـ و ساير ملت‌های اسلامی اين است كه با همراهی يكديگر اين مسير را طی كنند.

وی با بيان اينكه حاصل هم‌فهمی كشورهای اسلامی همين انقلاب‌هايی است كه در آن‌ها رخ می‌دهد، است، افزود:‌ ملل اسلامی راه‌هايی كه نظام اسلامی رفته مثل مردم‌سالاری دينی را خواهانند، خواهان اين هستند كه مردم‌سالاری يدينی در اين كشورها جاری و ساری شود؛ چراكه آن‌ها توفيقات ايران را می‌بينند و تمايل دارند كه راه‌های طی شده كه منجر به اين توفيقات شده را از ملت ايران ياد بگيرند و الگوبرداری كنند و كار را پيش ببرند.

ذوالانوار خاطرنشان كرد: ملت ايران نيز با آن سخاوت الهی خود اعلام كند كه آماده است فناوری هسته‌ای كه فناوری فردای جهان است را در اختيار كشورهای مظلوم قرار بدهد؛ چراكه اين فناوری، وديعه الهی است اما متأسفانه غربی‌ها با آن قدرت نظامی خلق می‌كنند در صورتی كه در كشور ايران در راه حق از آن استفاده می‌كنيم.

دبير ستاد اقامه نماز فارس تأكيد كرد:‌ همانطور كه امام(ره) و مقام معظم رهبری رهبری فرمودند ما به سمت اسلام ناب محمدی حركت می‌كنيم اما هنوز به نيمه راه هم واقعاً نرسيده‌ايم تا فرهنگ‌ها عوض شود، بصيرت‌ها كمال پيدا كنند و ابزار لازم فراهم شود، زمان زيادی لازم داريم و كم كم به آن سمت در حركتيم.

وی در پايان با بيان اينكه در نظام ما حق قرآن را شايد فقط امام(ره) و مقام معظم رهبری ادا كردند و گرنه سهم ديگران مانند دولت و مجلس خيلی كم است، گفت: در مجلس مصوب شد كه نيم درصد بودجه كشور می‌تواند در اختيار توسعه معارف علوم قرآنی قرار بگيرد اما متأسفانه اكنون برخی مديران اين كار را نمی‌كنند كه ممكن است به دليل احتياجات آن‌ها باشد.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها