پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
یک شنبه 18 تیر 1391 11:00 AM
| حجتالاسلام اشرفی: باور قلبی مهمترين شاخص برای ارتباط با امام زمان(عج) است |
گروه سياسی و اجتماعی: باور قلبی بزرگترين و مهمترين شاخص برای ارتباط با امام عصر(عج) در جامعه منتظر است. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه اردبيل، حجتالاسلام اشرفی، روحانی مستقر در شهرستان نير، شنبه، 17 تيرماه در همايش مهدويت در اين شهرستان به وظايف منتظران از ديدگاه روايت اشاره كرد و گفت: حضرت صادق(ع) از پيامبر(ص) نقل فرمود: «خوشا به حال كسی كه قائم اهل بيت(ع) مرا درک كند و پيش از قيام او به او اقتدا كند، دوست او را دوست بدارد و از دشمن او بيزاری بجويد و به ولايت امامان و هاديان پيش از او قائل باشد، آنان دوستان من هستند و صاحبان دوستی و مودت من هستند و گرامیترين امت من هستند بر من». وی با تأكيد بر اينكه برای ارتباط با امام زمان بايد باور قلبی داشته باشيم افزود: ارتباط حضرت از جمله اموری است كه بايد به آن باور داشت البته ارتباط و ديدار نياز به طی مراحل و شرايط دارد و پيمودن اين مراحل زمينهساز وصال خواهد شد البته از اين مهم نبايد غافل شد كه به صورت قطعی نمیتوان طی اين مراحل را منجر به ديدار حضرت دانست مهم آن است كه ما مورد توجه آن حضرت قرار خواهيم گرفت. حجتالاسلام اشرفی به حديثی از پيامبر اكرم(ص) اشاره كرد كه فرمودند: «هرگاه بندهای چهل روز اعمالش را برای خدا خالص گرداند چشمههای حكمت در قلبش به جوشش در آمده بر زبانش جاری میشود». |
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی