0

اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
یک شنبه 18 تیر 1391  10:56 AM

نمايش و نقد فيلم‌های‌ هاليوودی در نمايشگاه طليعه ظهور

گروه خبرنگاران افتخاري / جواد بیطرفان: غرفه ويژه نمايش و نقد فيلم‌های‌ هاليوودی با هدف آشنايی نسل جوان با توطئه‌های فرهنگی دشمنان در هفتمين نمايشگاه طليعه ظهور برپا شده است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از ستاد خبری نمايشگاه طليعه ظهور، بهره‌گيری از ابزار سينما در راستای گسترش مفاهيم مورد نظر هر شخص يا دولت همواره يكی از بهترين راهكارها برای نفوذ فرهنگی در ميان جوامع به شمار می‌رود.

مباحث آخرالزمانی و تعيين منجی نهايی نيز از جمله مواردی است كه گروه‌ها و مكاتب مختلف برای نشر عقايد خود در اين زمينه همواره به روش‌های گوناگونی چون سينما متمسك شده و در همين راستا فيلم‌های بی‌شماری را توليد و روانه پرده نقره‌ای می‌كنند.

در سده اخير به ويژه چند سال گذشته، صدها فيلم با موضوع پايان جهان و ظهور منجی در سينمای‌ هاليوود به عنوان سردمدار نفوذ فرهنگی در ملل مختلف توليد و عرضه شده‌اند به طوری كه می‌توان اين سينما را يكی از مناديان آخرالزمان و معرفی منجی در عالم بشريت دانست اما نكته اساسی اينجاست كه نفوذ صهيونيسم در اين سينما به قدری گسترش يافته كه تمام فيلم‌های آن نيز رنگ و بوی صهيونيستی گرفته و مفاهيم آخرالزمانی در‌ هاليوود برگرفته از تفكرات يهود است.

آنچه در اين ميان می‌تواند موجب آگاهی نسل جوان با توطئه‌های دشمنان شود، نقد صحيح فيلم‌هايی است كه با موضوع آخرالزمانی ساخته و در اختيار آنان قرار می‌گيرد.

نمايشگاه طليعه ظهور فرصت مناسبی برای اين منظور به شمار می‌رود به همين دليل در هفتمين دوره برگزاری، غرفه‌ای ويژه نمايش و نقد فيلم‌های‌ هاليوودی برپا شده و با فراهم ساختن محيطی مناسب، جوانان و عموم بازديدكنندگان از نمايشگاه می‌توانند با مفاهيم اصلی و اهداف توليدكنندگان اين فيلم‌ها آشنا شوند.

يادآور می‌شود، عموم علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به اين غرفه، فيلم‌های‌ هاليوودی را به نظاره بنشينند و سپس از نقد آنها كه توسط كارشناسان روحانی و دانشگاهی صورت می‌گيرد استفاده كنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها