0

اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
یک شنبه 18 تیر 1391  10:50 AM

اتحاد و برادری؛ پيام اصلی مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان

گروه بين‌الملل: برگزاری مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان تاثير بسزايی در ايجاد اتحاد و برادری ميان مسلمانان دارد.

سناء‌الدين تاتارويچ، حافظ برجسته بوسنيايی

سناءالدين تاتارويچ، حافظ برجسته بوسنيايی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری قرآنی ايران( ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: نقش مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان در ترويج فرهنگ قرآن و آموزه‌های اسلام از جمله اتحاد و برادری بسيار حائز اهميت است. وقتی می‌بينم در كشوری مثل «توگو» نيز افرادی هستند كه ساعاتی از برنامه روزانه‌شان را به قرائت و مباحثه گروهی قرآن اختصاص می‌دهند، احساس بسيار خوبی دارم.

او در ادامه گفت: به اعتقاد من سومين دوره مسابقات دانشجويان مسلمان در سطح بسيار بالايی برگزار شد، به اين جهت كه شرايط برگزاری مسابقات بسيار مطلوب بود. همچنين امكانات بسيار خوبی نيز برای شركت‌كنندگان در نظر گرفته شده بود و متسابقين اين فرصت را داشتند تا از بناهای تاريخی شهر مشهد ديدن كرده و به زيارت اماكن زيارتی اين شهر مشرف شوند و برای من بسيار جالب‌توجه بود كه حتی از كشورهايی كه با ايران روابط ديپلماتيك خوبی ندارند نيز افرادی دعوت شده بودند.

سناءالدين تاتارويچ
نقش مسابقات بين‌المللی قرآن دانشجويان مسلمان در ترويج فرهنگ قرآن و آموزه‌های اسلام از جمله اتحاد و برادری بسيار حائز اهميت است. وقتی می‌بينم در كشوری مثل «توگو» نيز افرادی هستند كه ساعاتی از برنامه روزانه‌شان را به قرائت و مباحثه گروهی قرآن اختصاص می‌دهند،احساس بسيار خوبی دارم.

سناءالدين در رابطه با داوری اين سری از مسابقات عنوان كرد: به عقيده من داوران قضاوت بسيار منصفانه‌ای داشتند و نكته قابل‌توجه اين بود كه داوران از كشو‌رهای مختلف دعوت به همكاری شده بودند.

وی از شنيدن قرائت قاريان برجسته‌ قرآنی كشور‌های مختلف، از جمله استاد احمد نعينع و مرحوم استاد شعيشع، بعنوان يكی از فرصت‌های بی‌نظيری ياد كرد كه از طريق برگزاری اين سری از مسابقات برای او ميسر شد.

اين حافظ برجسته در اين رابطه خاطر‌نشان كرد: قرائت قاری مرحوم استاد شعيشع از قرائت‌هايی است كه هيچ‌گاه از خاطرم نمی‌رود. مستمعين آنچنان تحت تأثير قرار گرفته بودند كه بی اختيار گريه می‌كردند.

تاتارويچ در ادامه خاطرنشان كرد: البته برنامه‌ريزی مسابقات می‌توانست بهتر از اين باشد. بعنوان مثال قاری‌ كه نوبت قرائتش در ساعاتی از بعد‌از‌ظهر است، بهتر است تا در همان روز فرصتی برای استراحت و آماده‌سازی خود داشته باشد. من صبح زود در سالن برگزاری مسابقات بودم و به‌مدت شش ساعت به قرائت قاريان شركت‌كننده گوش دادم، و وقتی نوبت به من رسيد، بسيار خسته بودم، و همين مسئله باعث شد تا بيش از ميزان معمول اشتباه داشته باشم.

او در پايان ضمن تشكر از زحمات و پيگيری‌ها، و امكاناتی كه از سوی مسئولين برگزاری مسابقات در اختيار آنان قرار‌ گرفته شده بود، پيشنهاد كرد كه در رابطه با هتل محل اقامت متسابقين هزينه كمتری صرف شود و هزينه مازاد در‌عوض برای مقاصد قرآنی بكارگرفته شود.

تاتارويچ در پايان افزود: به نظر من اذان نيز می‌تواند به‌عنوان يك رشته‌ جديد به اين مسابقات اضافه شود و همچنين مسئولين می‌توانند ترتيبی دهند تا بانوان فعال قرآنی نيز اين فرصت را داشته باشند تا در مسابقات حفظ و قرائت دانشجويی شركت داشته باشند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها