0

اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
یک شنبه 18 تیر 1391  10:48 AM

غرفه ويژه اجرای زنده آثار هنری و سنتی ايرانی ـ اسلامی در نمايشگاه طليعه ظهور برپا شد

گروه خبرنگاران افتخاري / محمدعلی بیطرفان: غرفه‌ای ويژه اجرای زنده آثار هنری و سنتی ايرانی ـ اسلامی در هفتمين نمايشگاه طليعه ظهور، برپا شده است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از ستاد خبری نمايشگاه طليعه ظهور، استفاده از ابزار هنر همواره راهگشای مسئولان فرهنگی هر كشور به منظور نشر و گسترش مفاهيم مورد نظر آنها بوده و مقوله هنر هميشه به عنوان يكی از مهم‌ترين شيوه‌های بيان سخن به كار گرفته شده است.

دين اسلام نيز به فراخور خود از هنر بهره جسته تا آنجا كه كتاب آسمانی مسلمانان سراسر مملو از جلوه‌های هنری و ادبی است كه زيور كلام شده و تأثيرگذاری آن را دو چندان كرده است.

تأكيد مسئولان اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم بر استفاده از ابزار هنر در انتقال مفاهيم مهدوی در قالب نمايشگاه طليعه ظهور موجب شده است كه غرفه‌ای ويژه اجرای زنده آثار هنری و سنتی اصيل ايرانی و اسلامی در اين نمايشگاه شكل بگيرد.

اين غرفه كه در بخش ابتدايی نمايشگاه برپا شده طيف وسيعی از هنرهای كهن را در برمی‌گيرد به طوری كه بازديدكنندگان می‌توانند با هنرهايی چون قلم‌زنی روی مس، نقاشی روی سفال، سفال‌گری، طراحی و ساير هنرهای ايرانی آشنا شده و مراحل توليد اين آثار را از ابتدا تا انتها مشاهده كنند.

در غرفه مذكور همچنين هنرهای ديگری چون ترمه‌دوزی، نقاشی روی پوست، تابلوهای طراحی از انسان و طبيعت و نيز خوشنويسی در معرض ديد علاقه‌مندان قرار می‌گيرد. نكته حائز اهميت در اين ميان، استفاده از همه اين هنرها در راستای ترويج فرهنگ اسلامی و مهدوی است چه اينكه اسمای جلاله بر روی سفال‌ها و نام ائمه‌اطهار(ع) بر روی سفال‌ها نقش بسته و منبت‌كاری‌ها نيز مملو از نقوش اسلامی و نمادهای دينی است.

يادآور می‌شود، بازديدكنندگان از هفتمين نمايشگاه طليعه ظهور علاوه‌ بر آشنايی با مراحل مختلف توليد آثار هنری می‌توانند نسبت به خريد از اين غرفه نيز اقدام كنند.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها