خودم را در روز آمدنت میبینم
پنج شنبه 15 تیر 1391 6:32 AM
محمدغفاری شاعر جوان کشورمان به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان متنی ادبی تقدیم به امام زمان (عج) نوشته و در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است.
محمدغفاری شاعر جوان کشورمان به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان متنی ادبی تقدیم به امام زمان (عج) نوشته و در اختیار خبرگزاری فارس قرار داده است. این متن که "روز موعود....." نام دارد به شرح زیر است: شعبان را دوست دارم خاطراتم گره خورده است به نیمه این ماه نیمه شعبان آغاز یک سفر است سفری به سوی تو تقویم را باز میکنم و هزار و صد و هفتاد و هشت سال نزدیک میشوم به تو *** یک سال و یک ماه از ازدواج نرجس میگذرد و خبر آمدنت خانه را غرق در هیجان کرده است اضطرابی که در نگاه حکیمه موج میزند، قرار از دل نرجس ربوده است و مردی آن سوی خانه با دستهای دعایش تو را میخواند: ربّ هبْ لی مِنْ لدُنْکَ ذرّیهً طیّبَهً إنّکَ سمیعُ الدّعاء* تبلور نور در جای جای خانه چشمهای فرشتگان را خیره کرده است دستهای نور، روشنی را طلب میکند انعکاس دیگری از خود را. در حریری که تار و پودش تلاقی ماه و خورشید است، تو را آوردند و چشم جهان روشن شد محاق گذشت و ماه کامل شد و تو در دست فرشتهها سخن میگفتی "اشهد أن لا اله الاّ الله" "اشهد أنّ محمداً رسول الله" *** تقویم را ورق میزنم تو را در پنج سال بعد میبینم چهرهات غرق در نور و چشمانت پر از مهربانی وعدهای که سالها پیش داده شده بود را به یاد آوردم و در دوازدهین نام که همنام بود با.... "الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" نور امامت را در تو دیدم و از شوق لبریز شدم. اما.... اما تو آمادهی سفری سفری ناگزیر که فقط دلتنگیاش سهم من است. *** تقویمم را میبندم و هزار و صد و هفتاد و سه سال دور میشوم از تو از خودم و بارها در ذهنم لحظهی آمدنت را مجسم میکنم چراغانیهای نیمهی شعبان را با چراغانیهای روز آمدنت پیوند میدهم و آهسته میگویم: "الهم عجل لولیک الفرج" خودم را در روز آمدنت میبینم - هنوز هم نمیدانم آن روز هستم یا نه ـ نمیدانم میتوانم بازگشتت از سفر را ببینم؟ و تبلور نور امامت را در چشمانت شاهد باشم؟ آیا میتوانم نمازم را گره بزنم به نماز تو؟ و ملائک را در حسرت غرق کنم که ای کاش جای من بودند! حالا وقتی صبحها برای سومین بار دستم را به پای راستم میزنم و "العجل العجل یا مولای یا صاحب الزمان" میگویم، امید دیدن تو -هر چند کوچک- در دلم زنده میشود و به روز آمدنت فکر میکنم چه باشم و چه نباشم.... دوست دارم زمان را در دست بگیرم تا روزها را به آمدنت نزدیک و دلتنگی را از لحظهها پاک کنم و جمعهای که شاید در همین نزدیکیهاست را در تقویمم سبز کنم و در آن بنویسم: "روز موعود....." * آل عمران 38
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه