0

میلاد منجی بشریت مبارک باد

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:میلاد منجی بشریت مبارک باد
چهارشنبه 14 تیر 1391  11:23 PM

- امام حسن عسکری (ع) چند روز قبل از شهادتشان درمجلسی که چهل نفر از صحابه وارادتمندان مخلص که من جمله محمد بن عثمان عمری ،معاویه بن حکیم ومحمدبن ایوب ین نوح در آن جمع بودند فرزند خود رابه آنها نشان داد وفرمود :این امام شما است بعدازمن وخلیفه است برشما،از وی اطاعت کنید وبعداز من ازهم جداومتفرق نشوید که سرانجام درگرداب عقاید گوناگون هلاک خواهید شد سپس برای توجه آنها اضافه کرد این تنها فرصتی است که برای دیدار شما از مهدی (ع) پیش آمده وبعداز امروز دیگر اورانخواهید دید(27) 
در میان چهل نفر یاد شده، محمد بن عثمان، على بن بلال، محمد بن معاویه بن حکیم، حسن بن ایوب بن نوح و ... که از شخصیت هاى برجسته و مورد اعتماد شیعه بودند، نیز حضور داشتند 
حدیث فوق را مرحوم شیخ طوسی در کتاب الغیبة نقل می‌کند و اسم احمد بن هلال را نیز که در این جمع 40 نفر بوده است آورده است 
در بحارالانوار همین حدیث نقل شده است. راوی می‌گوید وقتی از امام بعد ایشان سؤال کردیم، بعد از ساعتی ناگهان پسری مثل قرص ماه و شبیه‌ترین مردم به امام عسکری ظاهر شد. سپس امام (ع) فرمود: «هذا امامکم من بعدی»
در نقل بحارالانوار، اسم علی بن بلال نیز آورده شده است

10- یعقوب بن منقوش :
ازگواهان ولادت امام عصر(ع) بوده است. وی مى گوید:« به محضر امام حسن عسکرى(ع) شرفیاب شدم. امام بر فراز سکَویى در صحن خانه نشسته بود و درکنار آن حضرت پرده اى آویخته بود». عرض کردم: «مولاى من صاحب این امر- بعد از شما- کیست؟»فرمود: « پرده را کنار بزن. پرده راکنار زدم، کود کى بیرون آمد و روى زانوى پدر بزرگوارش نشست. 
امام خطاب به من فرمود: «این- فرزندم- صاحب این امر است. آن گاه خطاب به فرزندش فرمود: تا وقت تعیین شده، داخل خانه شو. حجت خدا وارد خانه شد. آن گاه امام خطاب به من فرمود: اى یعقوب نگاه کن، ببین چه کسى در خانه هست؟ وارد خانه شدم وکسى را در آن جا نیافتم »(28) 
امام حسن عسکرى(ع) این گونه شیعیان را به غیبت حضرت بقیة الله تمرین مى دهد تا با آن انس بگیرندوبرایشان توجیه شود.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها