0

میلاد منجی بشریت مبارک باد

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:میلاد منجی بشریت مبارک باد
چهارشنبه 14 تیر 1391  11:22 PM

شهادت یاران بسیار نزدیک امام حسن عسکری (ع) ودیگران برولادت امام زمان (عج) :
1- شیخ حرّ عاملی؛ می‏گوید: «کلینی ودیگران به سندهایشان نقل کرده‏اند که جماعت زیادی امام زمان (ع) را بعد از ولادتش ملاقات کردند که از آن جمله عبارتند از: محمد بن اسماعیل بن موسی بن جعفر،حکیمه دختر محمّد بن علیّ عموی پدرش، ابوعلی بن مطهر،خادم ابراهیم بن عبده، ابو عبداللَّه بن صالح، ابراهیم بن ادریس،جعفر بن علی عمویش، عمرواهوازی، ظریف خادم، فارسی، مدائنی ودیگران».(20) 

2 - حمزه بن ابوالفتح ، از یاران امام که به حسن بن منذر گفت : «بشارت ، بشارت ، دیشب در دودمان امامت مولودى به دنیا آمد، که به فرمان امام این راز باید مکتوم بماند.»(21) 
3- امام یازدهم(ع) پس از تولد امام مهدی(عج) به برخی از یاران خاص دستور دادند برای مولود جدید گوسفندی عقیقه کنند و به گروهی از شیعیان بدهند.همانند عثمان بن سعید وعقیقه

4- حسن بن حسین علوی(عسکری) معروف به ابوالفضل ، از نواده هاى امام حسن مجتبى (علیه السلام )، که به محضر امام حسن عسکرى (علیه السلام ) مى شتابد و میلاد مسعود آن خورشید فروزان را تبریک مى گوید.(22) 

5 - گروهى از شیعیان حسن عسکرى (علیه السلام )، در سومین روز ولادت آن قبله موعود و کعبه مقصود، عده اى ازشیعیان مورد اعتماد را گرد آورد و آن مهر فروزان را برآنها نشان داد و فرمود:
هذا صاحبکم من بعدى ، و خلیفتى علیکم ، و هو القائم الذى تمتد الیه الاءعناق بالانتظار، فاذا المتلاءت الاءرض جورا و ظلما، خرج فملاءها قسطا و عدلا:
«این جانشین من در میان شما، و صاحب شما بعد از من است . او همان قائم - (علیه السلام ) - است که در انتظارش گردنها کشیده مى شود، هنگامى که زمین پر از ظلم و ستم شد او ظاهر مى شود و آن را پر از عدل و داد نماید.»(23)

- احمد بن اسحاق بن سعد اشتری از صحابه خاص واز موثقین امام حسن عسکری ،نقل میکند که به قصد زیارت امام حسن وبرای اینکه بپرسم که وصی وجانشینش چه کسی خواهد بود به نزد ایشان رفتم حضرت پیش از آنکه سؤال کنم فرمود« ای احمد بن اسحاق خداوند زمین را از اول خلقت آدم تاکنون خالی از حجت نگذاشته وبعداز این هم نخواهد گذاشت تاروز قیامت ،وبه وسیله همین حجت است که بلا را از زمین دور کرده وباران رحمت خود به آن با ریده وبرکات خود از زمین خارج میسازد» احمدبن اسحاق میگوید :گفتم :«یابن رسول الله پس امام وخلیفه بعد از شما که خواهد بود ؟» امام فورابرخواست وداخل یکی از اتاقها شد وطولی نکشید که بیرون آمد درحالیکه فرزندی به دوش داشت که صورتش مثل ماه شب چهارده میدرخشید وفرمود« ای احمد بن اسحاق اگر نه این بود که تودرنزد خداوحجج الهی محترم ومکرمی ،هرآینه این فرزندم راکه همنام وهم کنیه پیغمبراست به تونشان نمیدادم این کسی است که زمین را پراز عدل وداد خواهد کرد بعد از آنکه آکنده از ظلم وستم شده باشد ای احمد بن اسحاق مثل او مانند حضرت خضروذوالقرنین است بحق خدا غیبتی خواهد کرد که درآن غیبت جزافرادی که آنها را وضع ابرجاداشته وتوفیق دعا برای تعجیل ظهور به آنها کرامت کرده است همه هلاک خواهند شد» احمد بن اسحاق میگوید عرض کردم :«مولای من آیاعلامتی هست که قلب من مطمئن وآرام گیرد ؟»:یک مرتبه دیدم خود بچه بازبان عربی فصیح فرمود :«منم بقیه الله درروی زمین ومنم انتقام گیرنده از دشمنان خدا،وبعداز این ای احمد بن اسحاق اثری از من مجوی» (24)

7- کامل بن ابراهیم مدنی از بزرگام مفوضه بود وبعدا به برکت ولی عصر (ع) هدایت اوروزی برای پرسیدن سئوالاتی نزد امام حسن عسکری میرود در خانه کنار دری که پرده ای در آن آویزان بوده مینشیند بادی می آید وپرده کنار میرود وآن هنگام ولی عصر راکه کودکی تقریبا چهار ساله بوده مشاهده میکند بعد امام حسن عسکری تمام سوالات او را بدون اینکه از او بپرسد جواب میدهد ودر آخر عنوان میکند« برای چه نشسته ای که پرسشهایت را حجت خدا بعد از من پاسخ گفت» کامل بن ابراهیم بلند میشود در حالی که به برکت وجود امام زمان عقیده اش اصلاح شده بود متن کامل جریان او در کتابها آمده است (25)

8- عمرواهوازی هم کسی بود که امام حسن عسکری فرزندش را به او نشان داد وفرمود «هذا صاحبکم »(26)

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها