پاسخ به:خصوصیات رشته تحصیلی شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سه شنبه 13 تیر 1391 6:18 PM
سلام به کاربران فعال راسخونی
یکی از دوستام کارشناسی حسابداری داره بهش گفتم بیا به این تاپیک جواب بده گفت اگه الان از من بپرسی حسابداری چیه نمیدونم حالا بیام اینقدر توضیحم بدم گفتم شاید شما هم از این دسته باشید
اما رشته ی خودم معماری
من هنوز ترو 2 ام و به اهمیت این رشته اونوقتی پی بردم که وقتی استادمون وارد کلاس شد یه جمله ی کوتاه گفت و گفت معماری موفقه که همه ی کارهاش حول این محور باشه و اون جمله این بود که :
معماری ظرفی است برای مظروفی مثل انسان
تو این رشته کسایی بیشتر موفق هستن که صرفا هدفشون پاس کردن واحدها نباشه بلکه به اون علاقه داشته باشن و واسش وقت بزارن چون دردسرش زیاد و البته شیرینه
خیلی لذت بخشه و قتی در جمع دوستامون یا حتی تنهایی میشینیم و کروکی میزنیم هرچند دختر و پسر هیچکدوم از تیکه انداختن دریغ نمیکنن ولی واقعا وقتی کروکی میزنیم کل اون روز تا وقتی که بریم تو تختخواب شادابیم پیشنهاد میکنم حتما یه بار کروکی زدن رو در فضای باز تجربه کنید
خیلیا میگن معماری خیلی راحته و معمار یه نقشه میکشه و تموم میشه میره البته خودم هم همین تفکرو داشتم ولی واقعا اینطوری نیست و معماری به نظر من مساوی با ایده هستش و فقط این نیست که صرفا یه مربع ترسیم کنیم و پذیرایی ,آشپز خونه و ... طراحی کنیم بلکه هرکس ایده ی بهتری داشته باشه طراحیش بی نظیر, در نتیجه موفقیت هاش بیشتر
.
.
بقیشم بعدا میگم